IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Pekon hautajaisetPerjantai 20.03.2009 11:25

Pekon siunaustilaisuus pidetään 28.3.2009 Johanneksen kirkossa klo 11. En osaa vielä sanoa, missä itse muistotilaisuus pidetään sen jälkeen. Pekon isä ehdotti omaa baariaan siinä Roballa ja jotenkin se tuntuisi ihan sopivalta paikalta, vaikka tila saattaa olla vähän hankala.

Muistotilaisuuden sisältöä pohtiessani olen miettinyt, että suurin osa tulee olemaan varmasti Pekon kavereita ja pömpöösit puheet eivät varmaan meitä ketään houkuta. Löytyisikö tästä porukasta muutama aktiivinen tekemään Pekosta jotain multimediaesitystä, jossa on yhdistetty valokuvia Pekosta (minulla ei parilta viime vuodelta ole kuvia juurikaan Pekosta, mutta vanhempaa matskua löytyy jonkun vähäsen, tosin ei mitään kavereiden kanssa, lähinnä jotain kuvia synttäreiltä), Janin tekemä video, ehkä jotain pätkiä niistä YPA Duudson-videoista (jos niitä löytyy) ja pätkiä siitä Stressimiehestä mikäli tekijänoikeudet eivät estä. Tai mitä muuta matskua teiltä löytyy. Sellainen olisi minusta kiva esittää muistotilaisuudessa. Jättäisi Pekosta elävän kuvan nuorena poikana ja miehenä meidän mieliin ja ehkä herättäisi hauskoja tarinoitakin hänestä. Voisin itse lainata dataprojektorin ja laitetaan esitys sitten mun läppärille tai jos jollakin on oma läppäri, miten vaan.

Täällä ei ilmeisesti saa puhelinnumeroita ja sähköposteja viestiä julkisella puolella, mutta yksityisviestien kautta voidaan varmaan laittaa tarvittavia tietoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.