IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

o 3 oTorstai 15.11.2012 02:51

Rottien häkki tulossa, rahaahan siihen meni, muttei kuitenkaan sitä 350 euroa mitä uudesta saa pulittaa.
Tarkoituksenihan oli ottaa semmoinen isompi, 450euroa uutena maksava häkki, mutta se ehdittiin jo varata. Löysin sitten toisen, kalliimman ja oikeastaan pienemmän, mutta kun tajusin katsoa että miltäs ne mitat näyttää luonnossa niin voi herran pieksut! No, ainakin nakit saa kivan asunnon, toivottavasti. :3

Itse pojat joudun hakemaan toiselta puolelta Suomea, mutta mitäpä sitä ei eläintensä puolesta tekisi? Mitään pienempää en kyllä menisi noin kaukaa hakemaan, mutta nämä pojat on kyllä erijuttu. Tutkituilta terveiltä vanhemmilta ja hyvässä hoidossa olleet. :3 Hintakin on halvempi kuin eläinkaupan, että toki junamatkoihin menee ihan sikana rahaa, mutta mitäs siitä. Paluumatkalle minulle on ehkä tulossa seuralainen, mutta sen näkee sitten vasta lähempänä tuota reissua.

Ensiviikolla ostamaan junaliput, koska tajusin katsoa netistä niitä paikkoja ja sieltä oli jo varattuna muutama paikka. D: Menomatkalla ihan sama missä istun, mutta paluumatkalla pakko istua lemmikkieläin osastolla, jonne on vain rajallinen määrä paikkoja.

Jänskättää kyllä ihan sikana.

Sais aika kulua nopeemmin, sillä rottien lisäksi mulla on muutto edessä. Jäiks!
Toivottavasti saisin avaimet jo joulukuun lopulla, niin voisin viettää uuden vuoden uudessa asunnossa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.