IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi vitsit hei, en ymmärrä itteeni. Päivitin kotisivut (novou, hitsinpuikulat ku siistiä) vaikka mää tiiän ettei siellä käy vieraskirjassa ketään, ja kävijätkin (about 3 per vuosi) ovat kavereitani tai ystäviäni jotka _PAKOTAN_ käymään siellä. :D Puhun niin pitkään ko. asiasta kunnes he sanovat "joo, mä kävin kattoo, hienot/perseestä oli." ja sitten meikä surffaa freebookkiin tsekkaa onko kukaa kirjoittanu vieraskirjaan, ja mitä tuleekaan vastaan. . EI MITÄÄN.
Hei, C'moon, kirjoittaisitte viekkuun senkin pierut. : D Mulla on tylsää.
Ja rakas raiskattava seme-sama on jossain persiissä asti ja on ollut siellä jo 6 päivää! ;__;
Hän tulee sitten vasta ensiviikonloppuna takaisin! ;__; vaaaa. Hidoii~! ;;___;;
Jättää mut nyt yksin tänne mönnimetsään.. waaah~~!
Palkka tuli ja osaksi meni. krägh-! Noh, nyt mulla roikkuu shinigami kaulassa ja omistan minipahvi-death noten. "Would you like to tell your name? >BD" ah, taas tätä insideä jota ei normaali-ihmiset tajua. Jes! o/

Potuttaa aika kempeleesti ku isosisko on kotona ja se on tyyliin joka minuutti puhelimessa. Noh, mikäs siinä. Mulle on viimeksi joku kaveri soittanu... öm.. enpä muista! Tosin, viimeviikon maanantaina taisi Riina miulle soittaa kysäistäkseen missä Blibbo on. No höh, oliko Riina-chankku kivaa soittaa jostaa hesasta "Hei no-life siellä metässä, mä oon tääl HELSINGISSÄ, rahaa taskussa ja sillee, tässä nyt _keskustassa_ olen ihan, niii, aattelin vaan kysyä et missä se _BLIBBO_ on? joo, tiiänhän mä et se on sun lempikauppa ja kaikkee, aattelinpa nyt vaa käydä siellä iha sun kiusaks ja silleesä, säkun hesaan et kumminkaan pääse. HÅ HÅ HÅ!!" ((äskeinen oli sitten tiinan muokkaama sarkastinen(??) versio puhelusta. ))
Ei se Riina-chan oikkeesti nii ilkeä ole : D ((....kai... ö_ö))
Söin tänään jätskiä naapurin pikkutytönkanssa leikkimökissä. Vittujee ku on ikimuistoisia kesäloma muistoja mulla <3 NOT.
VOI VITUN PÄSSI SARUTO TAKASI TÄNNE MÖNNIMETSÄÄN SAATANA.
...mutta hetkinen.. Eihän saruto ole vielä KERTAAKAAN käynyt täällä mönnimetsässä nyt kesäloman aikana. Noh, mikäs siinä!
Vitsit tää mun sosiaalinen puoli on mahtava. Näen seuraavan kerran ystävääni, jo muutaman kerran mainittua, Sarutoa ehkäpä heinäkuussa. JEEEE.
Hei, oikeesti.. Mä kaipaan seuraaa... :D ((Oikeestikko?? MÄ?? NO-LIFE??))
Kukkarossa pitäis olla 80 euroo, vitsit ku ois kiva tuhlata sitä >:D tartteisin jotain ryysyjä noitten vanhojen homehtuneitten ryysyjen lisäks.. ja pari mangaaki ois kiva saada.

Tännekki mää kirjotan, eikä tuskin kukaan tätä lue. >XD No voe parketti.
hmmm.. pitäisköhä skannata kaks piirroksen tapaista suttua koneelle ja lisätä kotisivuille, ihan vaan koska.

..Joo. senpä teenkin. Nyt kun olen pari päivää(ne 6) nosebleedannu homoficcejä, pitäis keksiä jotain jossa en kuolis iha verenhukkaan.
dih. mutta hei oikeesti kaverit, tai tuntemattomat hyypät,
Jutelkaa mun kaa. Mä oon rappeutumisen partaalla~~

niin et mitä kuuluu? PASKAAKOS TÄSSÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.