IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 01:21

Noni nyt voin sit vapaasti vedota siihen et oon vasta ollu kuski ja et miun ei ainakaan tarvii (esim. ens keskiviikkona..)!

Homppelipomppeli teki ylläripyllärit ja oli jopa suht tasanen, telkki vaan pari kertaa molemmissa luokissa (hidastaminen ei vaan oo sen juttu :P). C:stä 58,750% ja B:stä 56,667%, eli ihan kivat prosentit eniveis. B:n pöytäkirjoja en oo kyl viel nähny, mut C:n toisen tuomarin mukaan Pomppu on "mukavan letkeä hevonen". Että kaikki vaan vapaasti kokeilemaan miten mukavan letkeää ton elukan koutsaaminen onkaan.

Mut jee sain sen sentään ratsastettua rennoks C:n verkassa, jossa se kulki ensin 2 kierrosta käyntiä ylähuuli ponin korkeimpana kohtana. Ja muutenkin mursu oli ihan kiva, välillä jopa melkein kevyt eestä! \o/ Tosin veto loppu jo B:ssä ja se ei oikein jaksanut liikkua mutta en kovasti uskaltanut pyytääkään kun aattelin et parempi mennä vaan tasasesti rata loppuun :D

Seuraavaksi Saimi rupeaa opettelemaan kulmiin ratsastamista ja esim. semmosta hommaa et keskiympyräl vois käydä urallakin eikä kolme metriä sen sisäpuolella =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.