IRC-Galleria

Et semmonen tyttöjen ilta......Lauantai 13.09.2008 14:27

Jees jees Iina ei sit kyennykään lähtemään, ni yritettiin kovasti päästä lappeenrantaan med sanni och martta.

Homma meni ihan sujuvasti siihen saakka ko rengas hajoaa vähän ennen kaupunkia. Mut siis joku renkaanvaihto ihan normi settiä, siihen mitään miehiä tarvita! Tai no vähän piti ehkä soitella isiltä konsultaatio apua.. Ihan vähän vain.

Renkaanvaihdon (siis ehkä 5min. kun oltiin niin hyviä etenkin minä joka keskityin lähinnä tuhoamaan matkaeväitä) jälkeen todettiin sit et ehkä parit sahramissa ois huomattavasti parempi idea. Ja aateltiin sit kävästä apsillaki viel ennen sahramiin menoa ko kello ei ollu viel puolta kahtatoista.

Eihän siin mitään, apsin pihas huomaan et hups miun lompakko ei oo laukussa, eikä myöskään autossa. Eli ei muuta kun auto ympäri ja tutkimaan Lpr:n tien pientareita! \o/ Ja sielthän se pussi sit löyty :D:D

Ja sahramiinki päästiin. Ja ihan jees jees kun just ennen pilkkua pöydässä on kaks siideriä ja kolme fisua jotka pitää yrittää tuhota... Siis ihan kohteliaisuudesta vaan et jos tarjotaan niin kai se sit on pakko :))


Et tänään sit jatkamaan med Iina också! Jos koittais täs välis vaik vähän tehä töitä ja viettää laatuaikaa poniinien kans..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.