IRC-Galleria

Vauvanäyttely kouvola =)Torstai 25.09.2008 19:32

Jee mamman huonosti käyttäytyvät ponivauvat on nyt sit esitetty hippoksen tädeille :)

Hertta vaan päätti esittää kaupantekijäisenä rodulle ominaisia luonteenpiirteitä. Et "en kävele, en juokse, paikallani voin sentään seistä jos oikein kauniisti pyydät"... Tai no kyllä se juokseminen onnistu kavereihin päin ja vissiin se jossain välissä vähän kävelikin, kun käynnistä tuli sentään kasi. Muistaakseni :p

Eli Hertan pisteet ja arvostelut oli tosi kivat muuten, mut saakelin ravipisteet (6) ja sen takia sit yhteensä 36p. No tuomaritkin onneks lohdutti et ravi oli TÄNÄÄN kutosen arvosta =) Mitäs muuta, lyhyt selkä ja jyrkkä (ja lyhyt) lautanen, jaloissa ei ollut suurempaa sanomista (paitsi joku osa oli pitkä joka oli erityisen hyvä juttu, en vaan muista mikä se nyt oli..) ja käyntikin oli kuulemma pitkää ja matkaavoittavaa. Ja ravi tosiaan jäykkää ja jotain muutakin tosi huonoa tänään, ei auttanu vaikka katsomost tuli raipan kans avustajakin juoksemaan perässä :D

Niin ja lopuksi Hertta vielä veti pisteet kotiin eikä ois suostunu enää ees kävelemään kun piti kiertää kehässä rinksaa koko ryhmän voimin. Että meinasin jo myydä sen paperittomana nelivuotiaana tuntiponiks (kun se passikin piti luovuttaa ennen arvostelua Hippokselle :P).

Kukka olikin sit ilonen yllätys, mein ruma ankanpoikanen sai paremmat pisteet ko Heepsi (37p.) ja ravistakin tuli kasi jee =) Tosin Kukka käyttäytykin paljon paremmin, se jopa käveli ja ravas ihan ite! Arvosteluista en nyt paljon muista, selväpiirteiset jalat ja ahdas eestä liikkeissä aineski, ravi oli pyörivää ja aktiivista tms. (siis Kukan ravi! woot).


Eli päivän positiivisimmat jutut noi Kukan pisteet, Hertan mittaustulos (97 eestä ja 99 takaa! Eli se vaan näyttää jättiläiseltä) ja se et sain isukin huijattua ponin kans kehään (tosin vaan loppuarvosteluun mut enivei). Ens kesänä se on varmasti jo puku päällä esittelemässä miun ponivaavoja :) Niin ja hei rahaakin tuli 120€ tai siis tulee sit joskus ens syksynä kun molemmat sai kakkoset kummiski.


Nyt ois sit ohjelmassa ton yritysvierailun haastattelun kääntäminen enkuks ja sit kuudelt töihin jeje.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.