IRC-Galleria

Näil mennäänSunnuntai 28.09.2008 17:23

Oli ihan mielenkiintonen sahramikeissi eilen kyl taas. Sanni on varmaan ainut ihminen joka onnistuu eksymään bankomatin ja sahramin välissä. Tai no ehkä alienit nappas sen koska ooteltiin sitä pöydäs sit 1½ tuntia. Et nii. Kauhee akka.

Ja tuli vissiin vähän puhelintaki räplättyä ja nyt on sit vähän taas semmonen olo et en kyl oikeen tiiä et no niin no joo no niin. Aika monet asiat on ihan selkeit pienes hiprakassa mut sit muuten..?

Ainii ja hitsi mul oli ehkä kuumimmat lasit ikinä! Tosi viehkeet, harmi et iinan kamera ei ollu maisemissa :( Ja niis oli kyl vähän liikaa hajataittoa miun silmille ;)

Ja eihän sielt sahramist pois pääse ennen pilikkua, eli kotona olin kolmen maissa ja kasilta sit ylös ja ponia letittämään.. :D

Mut selkeesti pitää jatkossakin ruveta valmistautumaan kisoihin näin! C:stä tuli 61,5% ja oltiin toisia ja KN:stä yli 57% ja oltiin kolmansia :) toinen tuomareist oli antanu itseasias KN:stä yli 61% meille. Siis KN Specialista. Siitä v-mäisimmästä ohjelmasta ikin! Ja spriten voimal olin ihan kohtuu hyvässä hapessakin.

Niin ja jee saatiin sit siit esteluokastakin hyväksytty tulos :D:D Muuten eka kerta tänä vuonna. Ja korkeushan oli päätä huimaavat 60cm! Meno oli kyl ihan hullua ja ratsastelin somasti kannustimilla vaan kun Pomppu ei ollu ihan varma miten kovasti sitä kiinnosti toiminta. Ja uusinnas missasin aika tyylil yhen käännöksen kun hävitin ohjat ja vissiin jalustimetki. Piti siis kiertää jostain hornan persuksest ja siin samal kaadoin sit yhen esteenki polvella =D Mut semmostki sattuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.