IRC-Galleria

...what would MacGyver do?Tiistai 14.10.2008 17:50

et tässä hengessä mennään sit torstaita kohti :D

mitäs helkkaria pistän ton toogan alle (kyllä, aattelin laittaa sinne jotain allekin vaik koulun kotisivuilla promotaanki toogabileitä et "Oletko odottanut tilaisuutta heilua ilman alusvaatteita?") kun about kaikki bilevaatteet on edelleenki siel kotona. No, on mulla jo tissivyö ja hakaneuloja, eli maalarinteippiä kun hankin viel jostain niin saan ton lakanan varmaan käärästyä ihan kätevästi. Viimeistely hoitunee keittiöveitsellä, kun saksiahan minun talouteni ei tunne.

Ja no juomapolitiikkahan tulee ainakin menemään juurikin otsikon hengessä, koska en saa tähän hätään käärästyä ees kossua vissiin mistään... :( Eli jos yhdistän kaksi käpyä, kumisaappaan ja sveitsiläisen linkkuveitsen niin saanko aikaan jotain mil saa pään sekasi? Tosin ei sen puoleen, ei löydy kumisaapasta tai linkkuveistäkään... :D

Mut noi pollardin tunnit on kyl edelleenki aika hauskoja. Muut ryhmät keskustelee vakavana jostain yritysideoiden ongelmista ja me mietitään hamsterien hieromista ja nauretaan vedet silmissä :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.