IRC-Galleria

schkinkero

schkinkero

vaikka sitten lapsellinen

vois.Keskiviikko 18.03.2009 01:14

Tosiaan, olen ollut polttamatta jo yhdeksän päivää ! :)
Ja voin kertoo, että tekee melkein joka päivä mieli.. varsinki tänään on tehny!
Mutta minusta on tähän.. en luovuta ! Välillä ajatuksetkin harhailee, että mikä järki lopettaa jne. ku tekee niin paljo mieli ja harkitsen jo polttavani.. Tää ei oo helppoo/tästä ei tule helppoo, mutta parhaani aion yrittää! En varmaan ees rupee kännitupakointia harrastamaan, koska pelottaa sitten että se jää joko päälle tai sitten omatunto kärsii..
Ja niille jotka väittää että tupakointi on VAIN tapa voin kertoa että ei se niinkään ole. Kyllä oikeesti tekee mieli sitä tupakkaa itteesä eikä sitä kädenliikettä!
Osaan olla jo ylpeä itsestäni kun miettii, että poltin 6-vuotta ja oon ollu melko helposti yli viikon jo polttamatta.. lyhyitä aikoja molemmat toisaalta, mutta minulle pitkiä aikoja ! Varsinkin jos miettii,että olen 19 ja niistä olen polttanut 6!
Eniten vituttaa tyypit jotka nauraa päin naamaa ku niille kertoo että en polta enää.. tulee sellanen olo,et kiitti kannustuksesta ja näin.. tosin oon itekki nauranu monelle, mut tosin sellasille joista tiiän että ne ei pysty/halua 100% lopettaa.. Vaikka en kyllä itekkää itteeni vielä kunnolla tän asian tiimoilta luota ! Mut katellaa.. Ei se ota, jos ei annakkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.