IRC-Galleria

sebbof^

sebbof^

HAHHHAHHHAAAAA OON HAUSKA MUHUN KANNATTAA TUTUSTUA ps en oo sellanen wannabe tyyppi joka sanoo että siihen kannattaa tutustuu, muhun ka...

Uusimmat blogimerkinnät

Sohva ja karkkikeittoaLauantai 17.11.2012 03:57

Tänään oli haikea päivä. Sain taas uuden sohvan koska toi yks päätti mennä rikki. Tykkäsin niin tosta vanhasta sohvasta, tollanen ihana musta täynnä pinkkejä pääkalloja jotka loistaa pimeessä :( mua harmittaa että joudun luopuun siitä. Uus sohva tuli siis tänään. Äiti valitsi sen koska olin jossain tyhmässä leirikoulussa kun valinnan hetki oli :( Toi tuli tänään, se on vihree. Ihan ok kai, mutta aika tylsä. Kaiken lisäks toi on vuodesohva. Äiti ja iskä oli käyny jonkun keskustelun ja ollu sitä mieltä, että jos joka yö nukun sohvalla mun niskat menee. Niimpä sain vuodesohvan jonka voin aina avata sängyks...
Plääh. Haikee fiilis siis koska jouduin luopumaan rakkaasta sohvastani.

Oli tässä päivässä hyviäkin puolia. Olin kaupassa ostamassa hiilihydraatteja kaikkien herkkujen muodossa. Otin jokaista irtokarkkia yhden kappaleen, siis JOKAISTA, vaikken edes tykkää kaikista :< halusin kuitenkin kokeilla, ja kaikkia on tosiaan vaan yks kpl.
Ostin myös maito-, valko- ja tummasuklaalevyt (kaikkia näitäkin 1 kpl) ja jaoin ne kaikki silleen erilleen palasiks ja heitin karkkien sekaan. Lisäksi ostin sellasen pienen sipsipussin ja laitoin sipsit mukaan iloiseen karkkien ja suklaiden joukkoon. Söin hetken aikaa sekoitustani tuollaisenaan katsellessani Vain elämää -ohjelmaa (wuhuu), mutta sitten sain jostain päähäni sanan KARKKIKEITTO ja marssin keittiöön.
Mä kaadoin karkki-sipsi-suklaa-sekotuksen kulhoon ja sekaan coca-colaa, vähän niinkun muroihin laitetaan maitoo. Sitten sitä vaan lusikalla litkimään. Ei valittamista. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.