IRC-Galleria

semikko

semikko

kooMikko, boheeMikko...

tyhjänpäiväistä.Tiistai 21.03.2006 18:59

eilen oli taas äikän kirjottelua. päätin riskeerata ja kirjoitin novellin aiheesta "toisen silmin". kynä karkasi jossain vaiheessa vähän käsistä ja paperille tuli sellaista tekstiä että meni varmaan ihan aiheen vierestä. no, minulla oli taas kerran hauskaa, kun siellä yksin höhöttelin omille jutuilleni. nyt ei ole enää kuin matikka jäljellä. en ole vaivautunut avaamaan vielä yhtäkään kirjaa. huomenna lupaan aloittaa. mutta toisaalta minulle on sama miten se menee. ylimääräinen kun on. en jaksa ottaa siitä enää stressiä.

"Mutta Ihaa sanoi itsekseen: `Kirjoittaminen´ - hmm... hmm.. Kyniä ja mitä kaikkea. Ylimainostettua, jos minulta kysytte. Tyhmää touhua. Kerrassaan tyhjänpäiväistä."
(Nalle Puh)


viikonloppuna oli siis loiste. ja sielläkin oli ihan loistavaa. ihan mukavia esityksiä ja itsekin oli kiva päästä esiintymään. tollasia pitäis olla useammin!

viikon päästä on tsynttärit :o kauheeta miten vuodet vierii ja sitä vaan vanhenee :D
tuntuu siltä kuin 18-vuotispäivä olisi ollut aivan äskettäin. vuosi menee nopeesti! ja mitä vuodessa onkaan tapahtunut. toisaalta aika paljon kaikkea, toisaalta ei juuri mitään.
mielenkiinnolla odotan mitä 19-vuotisvuosi tuo tullessaan.

sain työpaikankin. yksi stressi vähemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.