IRC-Galleria

shewwock

shewwock

Sleep well with your bad decisions

Selaa blogimerkintöjä

jos sitä taas vaikkaSunnuntai 12.04.2009 22:35

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.




1. Kiitoksia ei mistään. Siinä kai se tärkein.

2. Olin jo melkein unohtanu kuinka hauskaa meillä saattaa olla. Välillä tietenki menee hermot, mutta oon kuitenki ilonen, että oot olemassa.

3. Olet ihan huipputyyppi! Sun jutut monesti pelastaa huonomman päivän. Ja tuntuu, että välillä tiiät minusta asioita, joita en tiiä itekkään :D

4. Anteeksi vain, mutta en todellakaan jaksa 24/7 kuunnella sun valittamista samoista asioista. Varsinkaan, kun niissä ei oikeasti oo mitään valittamista. Olisin onnellinen, jos mulla ois tollasta.

5. Olen aika pettyny sinuun ajoittain. Sulle raha ja muu sellanen tuntuu olevan tärkeämpää, kuin mikään muu. Oikeasti vihaan sua joskus niin paljon...

6. Mikä helvetin ongelma sulla on? Vedät ittes automaattisesti kaikkien muiden yläpuolelle. Jos saisin valita, niin en näkis sua enää ikinä, sun ääniki saa jo sellasen inhotusreaktion aikaan.

7. Hihiih, oot kyllä hassu tapaus. Enemmänki vois olla yhteyksissä ja silleen. Harmi, että yhteiset suunnitelmat kusee :/

8. Apua. En tosiaankaan tiiä, mitä susta pitäis ajatella. Kuitenki valtaat ihan liikaa mun ajatuksia ja... en tiiä. argh.

9. No et sinä kyllä tosiaankaan oo niin täydellinen ku luulet. Oksettaa katella sun mukakohteliasta ja tekopyhää hymyä, kun oot kaikkien niiiiiiin hyvä kaveri. Ja seuraavana ootki puhumassa niistä kaikista paskaa selän takana.

10. Siä oot aivan liian kiltti, opettele oikeasti pitään kunnolla puolias, ennen ku on myöhästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.