IRC-Galleria

shewwock

shewwock

Sleep well with your bad decisions

Selaa blogimerkintöjä

jauhSunnuntai 03.06.2007 15:19

__bTg__

ja arvatkaas vaan, kuka siellä saunassa nukku!!!!???
NO MINÄ! Vittu. kivahan se oli ku Suvi vallotti heti sohvan ja näin. Meikä sitten istuskelee reilun tunnin takapihalla (eipä ollu ees kylmä!!!) ja lähin sitten ettiin itele paikkaa. Menin sitte saunaan. Ei siinä mitään. ehkä toiseksi huonoin nukkumapaikka ever. Ykkönen ois sitte meiän talon yhteisen saunan pukuhuoneen penkki. nyt on vähän enemmän tilaa, ku sillon. Kolmanneksi huonoin oiski muuten sitte tämän samaisen rovaniemeläisen kämpän (josa siis olen nyttenki) keittiön lattia. Siellä oli KYLMÄ. Mut enigeis, sain kuitenki nukuttua varmaan noin jotain viis tuntia.

Mutta näin meillä tällä kertaa. Jussin ostama rehu on muuten vieläki matkassa mukana. Sinänsä hauskaa, että oon roudannu sitä ympäriinsä Kemissä, Tervolassa ja Rovaniemellä. Eikä tuo nyt näytä sen pahemmin kärsineen. Ihme.

Tänään sitten vissiinki suunnataan jossain vaiheessa tuossa iltapäivällä junalla takas Tervolaan ja saa nähä, mitä sitä sielä sitten keksis. Varmaan henkkailen vaan kotona ympäriinsä ja ihmettelen. En sitte tiiä, että mitä ihmettelisin, mutta eiköhän sitä siihenki jotain keksi. Vaikka todistuksen. Tai jotain muuta, saapi nähärä =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.