IRC-Galleria

shiroineko^^

shiroineko^^

"sä kaiken osaat, paitsi minua rakastaa" / Seme käskee Uke tottelee / Semetä mulle niin mä uketan sulle

[Ei aihetta]Lauantai 24.07.2010 23:52

ÄLÄ OSTA LEMMIKKIÄSI ELÄINKAUPASTA

Suurimmassa osassa lemmikkieläinliikkeitä eläimiä hoidetaan asianmukaisesti (vaikka on liikaa niitäkin kauppoja, joissa eläimet myydään uusiin koteihinsa sairaina, apaattisina ja huonosti hoidettuina).

Mutta tiedätkö, mistä nämä eläimet tulevat ? Valtaosa Suomenkin eläinkauppojen "elävistä tuotteista" tulee ulkomailta, paikoista, joissa eläimiä syntyy vain yhden asian takia : RAHAN.


Eläinten hyvinvointi, kasvatuksen motiivit ja rakkaus ovat tuossa toiminnassa täysin tuntemattomia termejä.

Eläimiä on laitoksella tuhansittain. Eläimiä hoidetaan vain, jotta ne pysyisivät elossa ja kykenisivät lisääntymään. Eläimiä pidetään likaisissa, pienissä ahtaissa laatikoissa ja poikasia syntyy koko ajan. Poikaset lähetetään eteenpäin myytäviksi. Onko tämä hyvä asia ?

Eläintehtailijoille kyllä, sillä mitä enemmän eläimiä saadaan TEHTYÄ, sitä enemmän rahaa välikäsien, eli eläinkauppojen avulla he saavat. Näitä kärsineitä, sukusiittoisia ja sairaita eläimiä me tietämättömät ihmiset eläinkaupoista ostamme, pohtien useasti jälkikäteen seuraavia kysymyksiä:

Miksi lemmikkini on sairas ?


Miksi lemmikkini kuoli näin nuorena ??

Vaikka usein eläinkaupoistakin ostetut eläimet voivat olla terveitä ja niistä tulla hyviä lemmikeitä, se ei muuta sitä asiaa, että olet tukenut eläintehtailua ostaessasi sellaisen.

VOIT TOIMINNALLASI PELASTAA YHDEN ELÄIMEN TULEVAISUUDEN, MUTTA MUISTA TÄMÄ : SAMALLA MÄÄRÄÄT TUHANSIEN SEURAAVIEN SYNTYMÄN, sillä mitä kauemmin ihmiset ostavat eläimiä liikkeistä, sitä kauemmin niiden TEKEMINEN jatkuu.

Mitäkö sitten pitäisi tehdä ? Boikotoida eläinkauppojen toimintaa. Tiesitkö, että kauniita, terveitä ja hyvin hoidettuja eläimiä voit ostaa alan kasvattajilta. He ovat asialleen omistautuneita lemmikkien omistajia, jotka harrastustoimintana kasvattavat maailmaan hyviä lemmikeitä, eläinten ehdoilla.

Kasvattajalta ostaessasi voit olla varma, että lemmikkisi on synnyttänyt tervesukuinen ja hyvinvoiva emo. Koska kasvattajilla ei ole eläimiä kuten laitoksella, hän hoitaa ja hoivaa jokaista eläintä vastuuntunnolla. Lisäksi saat häneltä mukaasi kattavat hoito-ohjeet lemmikillesi ja sinulla on aina mahdollisuus soittaa ja kysyä neuvoa. Kaiken tämän lisäksi ostaessasi lemmikkisi kasvattajalta, saat sen paljon edullisemmin kuin eläinkaupan huikeilla hinnoilla, sillä eläinkaupat tekevät voittoa ihmisten tietämättömyydellä.

Muista silti, että sinun tulee pitää huolta lemmikistäsi, ja rahaa uppoaa sen hoitamiseen paljon enemmän kuin itse hankintaan. Eihän ole mitään niin palkitsevaa kuin hyvin hoidettu, onnellinen lemmikki ?

OLE KILTTI JA LISÄÄ TÄMÄ BLOGI JA PÄIVÄKIRJAMERKINTÖIHISI, AUTAT PELASTAMAAN TUHANSIEN ELÄINTEN KOHTALOITA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.