IRC-Galleria

SkorpioniMaanantai 13.07.2009 03:29

Skorpionit ovat täynnä suuria tunteita, joita he eivät helposti näytä. Skorpionit voivat olla ulospäin jähmeitä, mutta sisällä palaa tunteiden palo ja he ovat sisimmissään erittäin herkkiä ja intuitiivisia.

Seuraelämässä Skorpioni on aina hyökkäys- tai puolustuskannalla ja on häikäilemätön silloin kun tulee petetyksi. Vihaisena hän on myrkyllinen, pisteliäs ja teräväkielinen, vaarallinen vihollinen. Hän ilmaisee tunteensa ja mieltymyksensä varauksettomasti. Yhtä kiihkeästi hän osoittaa jotakin kohtaan tuntemansa vastenmielisyyden. Jos hän havaitsee rakkausasioissa joutuvansa pilkan kohteeksi, siitä on kauaskantoisia seurauksia ja hänen kostonsa on hirveä. Skorpionit vihaavat epäoikeudenmukaisuutta eivätkä unohda koskaan kohtaamansa loukkausta.

Vaikka Skorpioni odottaisi elämässään jotain hyvää, hän varautuu silti aina pettymykseen. Suhteen kariutuminen ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin kauan. Monet heistä kulkevat elämäänsä ns. yksinäisinä susina. Skorpionin lähelle vain harvan onnistuu päästä, mutta hän omistautuu täydestä sydämestään niille harvoille ihmisille, jotka hän on kelpuuttanut ystävikseen - mutta hekään eivät pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa. Ystävänä skorpioni on uskollinen, mutta kantaa samalla kaunaa loputtomiin. Hän ei kumartele muiden edessä ja häntä joko seurataan sokeasti tai ei ollenkaan.

Skorpionin voi helposti tunnistaa hänen silmistään; läpitunkevasta, kaikentietävästä katseestaan. Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää, joka tekee juuri niin kuin itse haluaa. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.