IRC-Galleria

sieeni

sieeni

tööt töööt

Sinin vuodatukset vol. 2Maanantai 14.08.2006 17:57

13.08.06 23:03 <firebirde> no sini, muista että siellä armeijassa pojista tehdään miehiä! eli kohta siellä onki 2000 sikaa pikkupoikien tilalla....

joopa joo..ei niistä miehiä saa tekemälläkää..sen verran uuno lauma sinne on eksyny tänä vuonna.

Seinällä lukee isolla : MEILLÄ EI KÄY PANKKIKORTIT!! ni sinne eksyy AINA poikia, jotka tyrkyttää visaasa. Sitten siinä saa selittää että kun meillä käy vaan puhdas raha niin ne alkaa itkeen et kahvilan puolellaki kortti toimii..MUTTA VITTU KU SE EI OO KAHVILA! se on pitseria ja ala siinä rasvasilla sormillas vinguttaan poikien korttei ni niil on kortit entisii, samoin ku korttikone..

ja ne ei kai tiedä nykyään kellon aikojakaan luulen. jos taulussa lukee kissan kokosilla kirjaimilla että suljemme VIIMEISTÄÄN kello 20.00 ni 15 yli kasi tulee poikii murisee miulle kun oon sulkenu ja niil on nälkä!!! mä en voi sille mitään..ens kerralla mä opetan niille kuinka kelloa katsotaan
"kun iso viisari osottaa ylös ja pikku viisari osottaa numero 8 kohdalle niin silloin se tarkottaa sitä että vittu meiltä ei enää saa ruokaa".

JA sitte mua vituttaa kun ne on sellasii rosmoja. sanovat, että ei halua mausteita ja sitte ne kuitenkin niitä ottaa! ja sitte meen muriseen niille ni sitte ne suuttuu ja heittelee mausterahanki pitkin pöytää.

Niii..ja sitte..seinällä lukee (astiakärryn vieressä) että;PALAUTATHAN ASTIAT ASTIAKÄRRYYN!
ni osa pojista kiikuttaa ne paskaset astiat sinne meille pitseriaa ja toiset jättää pöytää.. ja ne jotka osaa lukee ni jos ne jaksaa niin sitte ne vie astiat kärryy, muuten ne jättää ne pöytää..helvetten!!!

no ehkä sitten vielä jos ottaa huomioon,€ttä ne pojat suunnittelee matti nykästä sinne tj0 juhlaan hoilaileen ni siinä se riemu vasta repiää kun saa jotaa kännistä nykästä kanniskella jossain pitkin käytävii kun se on luullu olevasa mäkikotka ja laskenu porraskaidetta pitkin päin seinää ja sitte kolauttannu päänsä ja luullu merviä kanahaukas ja käyny sen kimppuu ja saanu turpaansa merviltä jolla on toinen silmä puhki koska tää mäkikotka on raapassu sitä ns.terävällä kynnellään, joka osottautuikin myöhemmin puukoksi!! NO NIIN SIINÄ KÄY!!

nii ja kerran yks poika anto rahaa ni sil oli kourassaa munakarvoja!! HELVETTIÄKÖ NE MUNIAA PALJAALTEE RAAPII..RAAPIS HOUSUJEN LÄPI EES..mutta paljaallee ni hyi ku hirvittää kahta kauhiammin ottaa niiltä sitä rahaa.HUOH

no TJ9

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.