IRC-Galleria

sillyy

sillyy

what hurts the most?

Uusimmat blogimerkinnät

tarina vuodelta -98. <3Tiistai 25.04.2006 21:25

eräänä päivänä onni meni poimimaa sieniä.enni odotti kellarikoulussa. olo pököpää ja kettu ja aulis. pököpää meni kavereiden kanssa ulos.
ja onni meni kaupaan salaa. mutta sittenkin ostamaan ennille kukkia. onni pyysi ruusuja. enni oli iloinen. sitten onni ja enni meni kaupungille. sitten enni ja onni meni kouluun.
sitten enni huusi ikkunasta onnin sisälle. ja sitten niillä oli ruoka aika. sitten enni sanoi ja huusi ikkunasta onnin sisälle. niilä oli ruoka aika.
sitten ne menivät uimaan. ja sitten ne menivät kaupungille. enni oli vihainen onnille koska onni oli pellanut tietokonetta koko päivän.
onni meni ennin kanssa sen j'lkeen ulos.menivät kauppaan. ja sitten ne menivät kellari kouluun. enni ja onni menivät nukumaan. ja sen jälkeen ne menivät ostoksille. he ostivat suuren suuren sohvan. veivät sen kellari kouluun.
sitten tuli myrsky. sitten onni ja enni menivät ulos. enni sanoi että minulla on kylmä. siten ne menivät marjoja poimimaan. sitten enni sanoi että mennään kaupungille. ja niin mentiin kaupungille. enni minulla on kylmä. LOPPU!

TARINAN KUVITUKSEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ:

http://www.geocities.com/daily_shinelily/KUVIII.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.