IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

vp:tä..Sunnuntai 26.03.2006 19:49

oi voi..eilen oltiin baarissa tyttöjen kanssa ja oli ihan jees kunnes huomasin,et exä samaan baariin tullu vaikka aiko olla tulematta..no se onneksi lähti sit pois..kavereita oli paljon liikenteessä ja tuntu,että suu kuivuu välillä eikä kerkeä juoda ku piti olla porisemassa kaikkien kanssa..sit oli niin tylsää loppu illasta,että baaria vaihdettiin eikä me känniset akat tietenkään älytty,että kelloja oli pitäny siirtää tunnilla eteenpäin..no kerettiin me tunti olla Garagessa sit.. :D Ja voi elämä sitä menoa siellä..Yksikseen sitä sit kämpille hortoili ja tyhmääkin tyhmempää tein..

Nyt tänne iskän tykö tulin kyläileen ku en oo pitkään aikaan käyny ja se oli niin ihuna,että haki mun pyörän ja kamppeet samalla kaverilta..^^ On ne nuo porukat niin ihania välillä. :)

Nyt kaamee jänskätys päällä ku huomenna saan kuulla ihan varmaa tietoa onko vapun jälkeen uusi saunallinen kaksio miun koti..^^ Aivan ihana asunto..voi elämä,ku siihen suunnilleen rakastuin..Olis vaatehuoneet,parvekkeet ja OMA sauna!Muutenki mukavalla paikalla ja lyhyt matka joka paikkaan ja suht halpa ja kaikkee..Sais vähän hajurakoakin entiseen elämään.. :) Kunnon rich bitch olo ku tuommosia tuosta nuin vaan suunnittelen.. :D No eipähän tarvi enää elättää ketään..ruokakulut pieneni huomattavasti ja muutenki..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.