IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

odotusta..Perjantai 14.04.2006 21:47

kellon viisarit suorastaan matelevat..tuntuu ku aika ei kuluis ollenkaan.Mutta odottavan aikahan on pitkä kuten sanotaan. :/ No kohta kai sitä voi alkaa aloittelemaan kaikessa rauhassa samalla kun miettii mitä laittaisi päälle ja miten sais tän pehkon kesytettyä edes jollekkin mallille..Illan päälle se kuitenki on taas ihan sekaisin ja aivan karmean näköinen.. x)

Ulkona aivan uskomattoman upea ilma..ei vaan millään jaksanu lähteä kuitenkaan lenkille,vaikka olis pitäny.Just sellainen fiilis,et olis tehny mieli kävellä käsi kädessä jonku kanssa tuolla kaupungilla ja nauttia ihanasta ilmasta.Mut ei niin ei..Olin mie kyllä aamupäivällä reipas ja siivosin..(taas jälleen kerran)..kohta mie enää muuta osaakkaan tehdä ku bailata ja siivota.. :D No ei nyt sentääs..laitoin mie tosi tosi hyvää ruokaakin.Nyt ku alkaa hiljalleen hahmottua,että enää EI tarvi tehdä sapuskaa kahdelle vaan riittää huomattavasti pienempikin annos ku yssikseen äpöstää..

Tuntuu hassulta ajatella,et huomenna näkee taas vanhoja kavereita ja on jopa aikaa jutella kunnolla ja istuskella kaikessa rauhassa oluen ääressä..Ihan liian harvoin saa aikaseksi käytyä moikkaamassa.

Mie näen jo ihan ihme uniakin..välillä mie olen erään julkkiksen vaimo ja välillä mie taas räpellän autotallissa autoni kimpussa..No onhan emäntäkin sen jo sanonu,et autopuolella hyvä olisin ku on niin pienet räpylätki,että mahtuvat joka paikkaan.. :D Vissiin sit jonkin sortin enneunia.. :D Mut en mie kyllä yhtään pahakseni pistäis jos mie sen tuunatun ja laitetun s14 sx:n saisin sellaisena ku se siinä unessa oli..^^ Kyllä sillä kelpais ajella ku edes jäis kenenkään jalkoihin sillä..:P

Mut nyt äkkiä kiskalta tupakkia hakemaan ja katsella josko nuo mitä on riittää alkajaisiksi ennen liikenteeseen lähtöä..Dooley's vaan pakkaseen ja hyvää tulee.. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.