IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.08.2009 20:15

Kirjoita tähän mitä haluaisit sanoa 10 henkilölle

1. oot oikeesti parasta, tärkeintä ja ihaninta mitä maailmasta löytyy<3 susta haluun pitää kii, oot tärkee tyttö vaikka matka onki niin pitkä.

2. mikä vittu sua riivaa nainen ? kaksnaamasempaa/itserakkaampaa ihmistä en oo ikinä nähny. ensin ollaan nii parasta kaveria, seuraavana päivänä pelkkää ilmaa. välit ei voi koskaa olla entisellää ko vitu idiootti menit luulee jotai mitä ei koskaa tapahtunu. ja tyylii yhen röökin takii pittää tulla urputtaa, helvetti, kasva jo saatana. nii että istu sinä vaa siellä matildassas keppi perseessäs, ei sua kukaa jaksa kauaa kattella.

3. "se on minä minä minä eikä kukaan muu" joo onhan tuo tullu huomattuu, mut oiskoha kaikki jo kuullu tarpeeksee susta, kuuntelisit välillä mitä muilla on sanottavaa.

4. vittu sun kanssas ! ois iha vitu kiva jos joskus ees soittaisit. kauhee ikävä, suunnillee kaikki hauskat jutut sun kanssa tapahtunu ja sattuu iha sairaasti ko muistelee niitä aikoja ja tietää et niitä ei saa takas ja uusia tuskin tulee. sun kans pysty juttelee mitä vaan, nyt tyylii vaa moikataa ja nopeesti kerrataa viimesimmät paskajutut. et kiitti näist.

5. oot oikeesti parasta mitä mulla on pitkää aikaa ollu täällä. on viimeset kolme vuotta pikkasen tyhjä olo ollu ku ei oo tienny yhtään mistään mitää, ysiluokka ja lukio meni vituiks jne, mut nyt, ku mulla on sut, saat mut jotenki nousee sängystä kouluun, hyvälle tuulelle, olemaan jotenkuten hyvä ihminen. ei enää sekoiluu, yhen yön juttuja, pelkkää dokaamista ja himas masentumista.
oot rakas<3

6. sua kauhee ikävä, oot nii ihana, aina höpöttämäsä ja aina siellä ko tuun käymään<3

7. no on siinäki kavereita. mite ois jos voisitte auttaa ystäväänne ? ja ei oikee tuo teiä käyttäytymine näistä "liian nuorista" eroa iha btw.

8. oon oikeesti pahoillani. aika paskamaisesti tein. mut en oikee muutakaa voinu, oot vaan nii hyvä kaveri.

9. oot nii outo muija et susta ei voi muuta ku tykätä. :D

10. kaikki kelaa et ei toi teiä juttu kauaa kestä. iha samaa mieltä heinäkuu jutun jälkeen. ite arvaisin maybe puol vuotta. ei pahalla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.