IRC-Galleria

Hih HohSunnuntai 26.10.2008 02:13

uik uik, eile olin taas kyläilemäs
ja sit jäinkii sinne yöksiihh.
Aamulla nukuttiin piiiitkään ja sittö kotio.

Sitttttt meninkii hakee monken illalla ja me lähettiin ajaan luumäelle, siellä oli aika.. ei löyvetty ku motelli ja parit bensa-asemat. Ei löytyny keskustaa, onkoha siel ees? sitte päätettii et ajetaa taavettii ku sinne oli vaan jotai 10km enää. Sielkää ei pahemmi elämää ollu kyl :P

mut vittu joku skodepentu ohitti miut oikeelta puolelta ku olin kääntymäs oikeelle ni hemmetti sen lusmun takii meinas tulla kolari ! Äijä pokkana ajaa siit vitu väärin ja oli oikeesti iha parist sentist enää ni ois törmänny miuhu, saakeli ! Se vaa halus näyttää kui hienosti osaa ajaa uijui.. -.- Sitku oli vähä boorinkii siel ni käytii ajaa vallit läpi ja kierreltii vähä siel sun täällä, sitte parit pillurallit s-marketin pihal :D joku autoilija tuli mein kaa siihe kiertelee :DD aika huvittavaa..

Matka kesti tosiaan joo n. 40min. siitä miinustetaan vielä pari pysähdystä. eli noin 35min ;P aika nopeesti kyl ! Paluumatkalla vaan meinasin jäätyä ja paikat puutu pahasti ;< Oli aika siidee ajaa niiku iha pimeel tiel, ku ei ollu katuvaloja siin varmast 15km ajan..

Nojoo nyt väsyttää ja kaikkee, en kyllä jaksas vielä nukkua. Tulee muute sunnuntai liia nopeesti :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.