IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

PARAMOREN KEIKALLE, THANKS VOICE!!!!!!!Lauantai 07.11.2009 15:07

FACEBOOK:
VIELÄKI IHA SHOKISSA!!!! PÄÄSIN VOICEN LINJALLE JUULIAN KANSSA KISAA PARAMOREN LIPPUJA , JA MEILLÄ MENI YKS VÄÄRIN! SIT SE JUONTAJA SOITTI VÄHÄ AJAN PÄÄSTÄ JA SOITTI ET SAADAAN NE LIPUT KOSKA SITÄ HARMITTI MEIDÄN PUOLESTA JA HUOMAS ET IHA OIKEESTI HALUTTAS SINNE. Ja se on totta !!!!!!! ♥

Soitin voicen linjalle ja olin eka joka oli tullu linjalle, jännitti oikeesti niin paljon et tärisin, se juontaja Sini Virtanen kyseli vähä kaikennäköstä esim. miten hyvin tiiän paramoren tietoja yms. Vastasin siinä ja sit tuli musiikkia ja odottelin et pääsisin sit linjaan.

Miun kanssa oli kisaamassa Juulia tai joku sellane ja sit meidän piti yhteistyöllä vastata kysymyksiin. Ekaks oli kuuntelu homma et piti tietää mikä kappale (Misery business) teidettiin se ja sit oli iha kysymyskysymys ja se oli just sellane minkä olin lukenu mut ei muistikuvaa yhtään! Sillon ketutti iha sikana ja menin sit koneelle kattoo mikä ois ollu se vastaus.

http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=9016&cat=1 <- tuota kappaleen nimee ei tiedetty

Ku menin huoneeseen puhelin soi ja sit huomasin et sieltä voicelta soitettiin! Vastasin hämillään ja Sini Virtanen soitti ja sano et:

"käviskö jos antasin teille ne liput sinne konserttiin, koska huomasin et te haluutte Juulian kanssa oikeesti mennä sinne."

siinä vaiheessa mulla tuli kyyneleet silmiiin ja olin iha shokissa.

se kerto et ne liput kuulus oikeesti paramoren arvonta kisaan, mut ne liput ensisijasesti radiokisaan ja se oli meidän puolella, koska ne liput ei mee hukkaan.

Se otti miun yhteysteidot ym. ja sano et saatetaan vaikka törmäillä keikalla ku se itekin on siellä ja sit se toivotti hauskaa keikkaa ja hyviä viikonloppuja.

Oon niin kiitollinen Voicelle, kiitos tästä unelman toteutumisesta ! ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.