IRC-Galleria

sirj-a

sirj-a

HSTVTT, no ostasikko vokaalit?

Jennini.<3Maanantai 06.04.2009 23:52

arvoisa vihkipari ja hyvät juhlavieraat, sekä kuokkavieraat. Aion nyt kaason ominaisuudessa sanoa muutaman sanan morsiammelle. Hyvä ystäväni Sirja, kun sinä nyt purjehdit täysin rinnoin ja pullein purjein avioliiton satamaan, haluaisin hetken muistella kauan jatkuneen ystävyytemme huippuhetkiä.

Muistatko kuinka yläasteelle tultuamme tutustuimme ensimmäisellä käsityötunnilla pilkatessamme yhteisiä tuttujamme? Ja seuraavan kesän vietimmekin tiiviisti yhdessä (ihan ystävinä, emme hypänneet kokeiluasteelle) pilkaten ja arvostellen toisia. Itsehän olemme täydellisiä.

Täytettyämme 18 baarien välkkyvät valot alkoivat houkutella. Vietimmekin railakasta sinkkuelämää aina siihen saakka kun löysit tuon vieressäsi istuvan.... henkikön. Ja nyt istummekin täällä viettämässä teidän hääjuhlaanne 3v seurustelun jälkeen, nopeaa toimintaa täytyy myöntää.

Toivottavasti tämä syvä rakkaus tai viimseistään raskaus pelastaa sinut alkoholismilta.

Olet aina paras ystäväni... sillä tiedät minusta liikaa.

Ja tämän Jane seabrookin sitaatin myötä haluan toivottaa teille oikein paljon onnea! Niinkuin sanassa sanotaan, menkää ja täyttäkää maa! Lahjana annan tämän posliiniastiaston, sillä tiedän kokemuksesta, että morsian on suutuspäissään kova heittelemään lauasia ja tulevalla pianokaisellakin saattaa olla osuutta astioiden katoamiseen. Pitkää ikää ja valiojogurttia! Kippis ja kulaus ja elämän munaus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.