IRC-Galleria

Kos -07 <3Lauantai 15.09.2007 23:21

Eli nyt se on sitten jo ohi se kreikan matka.. :/ Kone lähti eilen illalla 23.50 se oli vähän myöhässä, ja saapu sitten suomeen jotain 3.25.. Siitä sitten linkillä jyväskylään ja perillä oltiin vähän vaille 7 aamulla!

Kosilla tehtiin kaikkee kivaa, uitiin reenejä, käytiin kaupungilla ja rannalla uimassa ja sit oli yks tai oikeestaan kaks retkipäivää.. (: Lämpöö siellä riitti, oli yli 30 reippaasti monenakin päivänä! Eli rusketusta tuli ihan kivasti.

Nii, reenenjä meillä oli yhteensä 10 sinä viikkona, ja kilometrejä tuli reilu 50! :P

Ehkä parasta siellä oli että pitkin päivää sai hakee niin paljon jäätelöö ja limsaa ja kaikkee ku halus.. Siellä oli sellanen baari mistä pysty hakee juomista ja kaikkee ja jäätelöö sai hakee ite sellasesta jäätelöaltaasta.. :) tuli syötyä ihan sairaasti kaikkee, siellä oli niin hyvää ruokaa ja muuta!

Viikko meni tosi nopeesti mutta kaikkee kivaa se kyllä piti sisällään. Vois kyllä toisenkin kerran lähtee tollaselle leirille, siellä oli niin kivaa! :) mutta täytyy mennä nukkumaan, ku en oo hirveesti nukkunu eilis aamu 7 jälkeen ku piti herätä aamureeneihin.. Eli nyt sitten normaaliin arkeen..
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.