IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

reissussaKeskiviikko 08.04.2009 12:59

Nyt se on sitten käyty Lontoon ihmeitä ihailemassa vaikkakin käsirikkona olinkin niin hyvin meni reissu silti. Lontoon keskussa käytiin, harroldsilla ihmettelemässä ja syömässä (tosin herkuteltiin ihan vaan jääätelöllä sillä ruokailu siellä olis maksanut maltaita kuten varmaan arvaattekin ) sekä luonnontieteen museossa joka ei kylläkään mikään kaksinen paikka ollut...Undergroundilla surffailtiin ees taas lontoota eikä edes eksytty.. :P.
Picadillyn kulmilla pyörittiin ja kelit ihan jees, narsissit kukki siellä jo ja koivupuut ihanasti silmuilla eli kevättä siellä pukkaa kovaa vauhtia.
Gamdenin alueella menis vaikka toinenkin päivä, niin paljon siellä sitä nähtävää on joten varmaan olis pakko mennä sinne uudestaan kun siellä oli niin paljon kaikkea kivaa.
Olut ei ollut hassumpaa mutta ruoka sen sijaan ei mitään gurmeeta ollut, siis englantilainen ruoka ei kyllä mikään kaksinen ole...
Lontoon ulkopuolellakin käytiin tai siis lontoon kaupungin reunamilla ja ace cafe oli siellä kohteena, no niitä rokkijuttuja ja amerikan autojahan siella on sekä ruokailuhetki meillä. Kaiken kaikkiaan reissusta jäi hyvä mieli eikä hassumpi ollut tuo reissu vaikka yhellä välilaskulla mentiinkin eli pysähdyttiin frankfurtissa koneen vaihdossa siellä menentullen.
Maanatai aamuna viiden aikaan kotiuduttiin omaan kotiin et ei me yhtään myöhään tultu...kaikki irti kolmesta päivästä näet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.