IRC-Galleria

Kyynerpäät auki ja menoks!!!Sunnuntai 27.04.2008 16:48

noni, eli eilen mun ja mimselin villin maastoreissun ja turhauttavan opastustunnin jälkeen alettiin toteuttaa tota alla olevan videon liikuntamuotoa. (katsokaa ihmeessä). eli pystytimme kentälle iloisin mielin yhden esteen ja aloitimme hyppimään heti roimasta 60 cm! meni tosi hyvin ja analysoimme toistemme tyylejä. kuntokin meinasi loppua parin ensimmäisen hypyn jälkeen.
nostimme estettä aina sitä mukaa (5 cm välein) kun olimme sen ruhtinaallisen onnistuneesti ylittäneet.
oli lämmin ja autinkoinen päivä, ja olin käärinyt verska takkini hihat ylös. esteemme nousi jo 80 cm korkeuteen. ajattelin varmuuden vuoksi laskea hihani.. mutta ajattelin minulle tulevan kuuma ja alhaalla roikkuvien hihojen haittaavan suoritustani, joten en laskenut hihojani. lähdin juoksuun, ponnistin esteelle ja tunsin, kuinka polveni osui puomiin. aloin lentää mahalleni kohti maata, onnistuin kuitenkin kääntämään itseni ilmassa kyljelleni, lähestyin maata. tömähdin maahan ja kierisin maassa vauhdin voimasta vielä pari kertaa ympäri.. ja niinhän siinä sitten kävi, että kyynerpää aukesi! olisi siis pitänyt laskea ne hihat, niin tältäkin olisi säästytty..!

Illalla sitten kävimme mikin kanssa silittelemässä kissan poikasia ja leivoimme tuivelin ohjeen mukaan suklaa muhvinsseja, ja oli hyviä. vähän laulettiin ja turistiin nelisen tuntia kaikesta maan ja taivaan väliltä, ennen kuin menimme nukkumaan 8)) kyynerpää nyt jo hieman parempi, koska laitoin siihen yöksi bebanthen -rasvaa, se nopeuttaa haavojen paranemista! ;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.