IRC-Galleria

==)Maanantai 27.03.2006 02:38

Salibandytuomari Seppänen sanoo:

"Sini lähtee reissuun joka aamu 7 jälkeen. Nään vaan silmissäni, kuinka Sini seisoo tienpientareella rinkka selässä. rinkka on isompiku ite sini. Sellanen usvanen ilma, kiree pakkanen ja ihmisiä säntäilee aamuruuhkassa töihin.
Pieni väsymys kutittaa silmissä ja häiritsee keskittymistä. Mä nään silmissäni vielä, että missä pysäkillä sä oot. siinä sä toljotat ittees pari kertaa suurempi rinkka selässä. Sellanen hieman ylisuuri, paksu villapipo silmillä. Vähän räkää jäätyny ylähuulen päälle. Ihmiset säntäilee busseihin ja kauhee kaaos ja sä vaat seisot siinä pakkasessa usvan keskellä paikallaan ja katot sinne yhteen suuntaan kokoajan, josta se bussi tulee. oot aina puol tuntii aikasemmin pysäkillä ettet myöhästy siitä.
Sellanen poloinen, jo kattoo bussikuskiiki ylöspäin ja antaa jo valmiiks kotona lasketut rahat kuskille ja ostaa bussilipun. Kaataa vaan ne siihen bussikuskin käteen. Sit meet istumaan siihen eteen yhen istuttavalle paikalle. Vähän räkä rohisee nenässä, ku yrität näpytellä sen ylisuuren pipon kanssa tekstaria äitilles, että kerkesit bussiin"

lisäystä:

Ihmisen poika sanoo:
Sellanen värikuorellinen puhelin, jossa on kännykoru tai sitten sellanen tarra joka vilkkuu ku puhelin soi tai saa tekstarin tai sitten vaihtoehtoisesti sellanen oikeen kookos Nokia jotain vm. -95

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.