IRC-Galleria

soyamilk

soyamilk

too young to hold on, too old to break free and run
Oltiin just Anen ja Laitin kaa puhuttu kavereiden suhdesotkuista tyyliin gosh erois jo jos on kerran niin hankalaa ni eikös sellanen ruma päissään oleva keski-ikänen nainen ollu salakuunnellu ja heti, ku Laitti jäi bussist pois, käänty meihin.

"Hei te ootte nuorii............." Se sano ja piti niin pitkän tauon et luulin et se oli kaikki mitä se halus sanoo ja mietin vaan et no shit. XD "Te ootte nuorii. Älkää hei oikeesti huolehtiko ja miettikö noin syvällisii asioit ku oikeest asioil on tapana järjestyy." Mä vaan nyökkäsin ja olin sillai joo jaa aattelin et se siitä.

"Kui vanhoi te ootte? 15? Turkulaisii? Mis nuoril nykyään on tapana hengata? Vimmas?" Mietin et asdd onks täs nyt pakko ruveta vääntää jotain turhaa smalltalkii. XD "Öööööö no joo jotkut on vimmas. Siel soittaan kaikkii bändei ja siel on jotai kurssei emt. XD" "Aa okei."

Ja sitku oltiin jäämäs Anen kaa bussist pois vääräs kohtaa ni naurettiin et mitäs vittua eihä me täs jäädä noh ootetaa et tä kääntyy ni eikös sit se nainen taas kääntyny meihin ja avannu suutaan.

"Joo nii se on kyl semmonen juttu. Moikka."

".................Moi. XDDDDDDDD"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.