IRC-Galleria

vuosaari klo 2:05Maanantai 08.12.2008 04:06

eilen käytiin täällä helsingissä kattoo pmmptä. keikka oli hyvä MUTTA muutama idiootti punkero ja satametrinen korkokenkärouva yrittivät murhata jasun ja olimme joutua tappeluun, mutta selvisimme tällä kertaa säikähdyksellä ja muutamalla murtumalla ja kaljuuntumisella.
kaikki alkoi hyvin dramaattisesti,sillä olimme keikkapaikalla vain 10 minuuttia ennen keikan alkua,joten melkein myöhästyimme elämämme keikalta...taistelimme oksennusta vastaan,sillä joimme sinistä myrkkyä ja tuttifruttihirvitykset ja keikalla saimme punkeroiden kyynärpäistä mahaamme. kun kaikki lopulta alkoi sujumaan suunnitelmien mukaan,huomasimme että olimme livahtaneet miljoonannesta rivistä toiseen riviin. jouduimme kyllä kärsimään seuraukset,mutta oli se sen arvoista...!
keikan jälkeen olimme litimärkiä (jokaiselle jääköön arvoitukseksi johtuiko tämä kaljasta,hiestä,kyyneleistä vai jostain muusta) ja lähdimme ulos baarista ja vastaan tuli homoja,idolsin koop-kopio,lesbo ja muita kuin suomalaisia. käytiin mäkissä,makkarakojussa ja joka paikassa vähän. lopulta pääsimme takaisin lähtöpisteeseen klo 5,missä aloitimme kokkailut. ne epäonnistuivat,mutta kävimme silti nukkumaan tyytyväisinä päivän saavutuksiin.

t:jasu ja kia

ps. viikonlopun video http://www.youtube.com/watch?v=9OHSHtkqJ4c
AHH LAURIN SUU JA KULMAKARVAT SANOISSA "KULJEN" <3 kattokaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.