IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

lanfkgslSunnuntai 10.11.2013 22:10

Secrets
Milloin sinua viimeksi kutsuttiin salaperäiseksi? - Haah, ei siitä kyllä kovin kauaa itseasiassa ole, kun joku randomi baarissa tällaista mulle kertoi. Mistä lie moisen keksinyt, sillä en minä nyt kovin salaperäinen ole.. Taisi olla joku huisin nokkela ja omaperäinen iskurepla :DD Ei toiminut, sorry vaan.
Milloin joku kertoi sinulle jonkun salaisuuden? - Pari viikkoa sitten
Oletko täynnä salaisuuksia? - En :D Asioiden salailu on jokseenkin tympeää ja rasittavaa. Siis omien, muiden kertomia salaisuuksia en toki kerro eteenpäin :)
Onko jotain ihmistä, joka tietäisi kaiken sinusta? - Kyllä
Pidätkö salaisuuden, jos niin on sovittu? - Tietenkin
Oletko luotettava, yleensäkin? - Kyllä

Dreams
Haaveiletko useinkin? - Ah, kaiken aikaa!
Millaista unta näit viime yönä? - En muista yhtään. Oli niin hullut univelat taas päällä, että taisin aika tajuton olla koko yön.
Mistä unelmoit viimeksi? - Mistä nyt yleensäkin. Unelmien prinssistä, omasta ponista, ikuisesta rakkaudesta ja muista ihanista prinsessasatu-jutuista :)
Onko sinulla mielessäsi jotain unelma-ammattia, mikä se olisi? - En tiedä. Tai no, kotirouva :D
Kuvaile unelmataloasi? - Iso kaksikerroksinen keltainen puutalo, jota kiertää veranta/kuisti/whatever. Paljon, paljon ikkunoita valkoisilla karmeilla. Ja tietenkin tämä talo sijaitsee jossain maalla keskellä peltojen ja vaikkapa järven rannalla.
Uneksitko koskaan rakkaudesta? - No kaiken aikaa! :) Kyllä minä sen verran prinsessasatuihin uskova höpsö olen, että haaveilen siitä ikuisesta rakkaudesta aina vaan. Ja kyllä se unelmien prinssi vielä joskus löytyy<3
Kuinka hyvin nukut täysikuun aikana? - Oon viime kuukausien aikana vähän kiinnittänyt huomiota siihen, että Onni on jotenkin levoton täyden kuun aikaan ja siitä syystä mä en kovin hyvin nuku. Kottakaapa itse nukkua jatkuvasti murahtelevan pikkuvahdin kanssa. (Hrr, en halua edes ajatella mille se murisee, huiiiii :S)

Freedom
Oletko vapaa ajatuksissasi? - Siis millai vapaa?
Pidätkö matkailemisesta, mihin haluaisit mennä? - Kyllä joo, vaikka kotonakin on iiihanaa. Nyt maistuis niiin joku ihanan laiska ja rento mökkireissu jonkun kivan tyypin kanssa. Takkatulen edessä siemailla skumppaa ja olla vaan, ah! Halukkaita? Käsi ylös :)
Oletko rauhallinen vai villi ja vapaa? - Molempia aika tasaisesti.
Otatko elämän joskus liiankin rennosti? - Tuskin. Osaan olla aika niuhottava :/ Oon kyllä opetellut ottamaan myös rennosti, kotona se vaan on aika hankalaa, kun aina on jotain puuhasteltavaa :D
Saatko mielestäsi ajatella asioista niin kuin itse haluat? - Tietenkin! Mun mielestä on kovin sääli, että hirveän monet pelkää sanoa mielipidettään tai tuoda ajatuksiaan julki, jos ne eroaa yleisestä ajattelutavasta.
Onko sinulla erilaisia mielipiteitä asioista? - Aika usein joo :)
Osaatko ajatella avarakatseisesti? - Joo. Ja sen vuoksi just ihmisten pitäisikin tuoda enemmän mietteitään julki, koska sillä laillahan ajatusmaailma avartuu, kun niistä erilaisista mielipiteistä ja ajatuksista keskustellaan.

Love
Oletko tällä hetkellä rakastunut? - En
Tiedätkö mitä rakkaus on? - Ehkä.
Oletko romanttinen ihminen? - No ehkä vähän joo. En kaipaa mitään balladeja ja kynttiläillallisia. Kaipaan ennemminkin hellyyttä, huomiota (ja paljon :D) ja sellaista kivaa söpöstelyä. Uih :)
Onko "rakkaus" mielestäsi yksinkertainen asia? - Toivon sen olevan sit kun löytyy se oikea. Ja toivon, ettei se myöskään väljähdy tai kulu loppuun.
Mitkä ovat suhteessa tärkeimmät asiat? - Toisen hyväksyminen omana itsenään, himo ja luottamus.
Pitkä suudelma vai pitkä hali? - Pitkä suudelma. Voi, se on niin hurjan kivaa pussailla vaan oikein piiiitkään ja hitaasti.

Looks
Minkä kokoiset ja väriset silmät sinulla on? - Vihreät. Jaja, minkä kokoiset nää nyt on?! :D Normaalin?
Minkä pituinen olet? - 158cm
Mikä on painoindeksisi? - 20,2
Minkä pituiset, väriset ja paksuiset hiukset sinulla on? - Vähän olkapäiden yläpuolelle ulottuvat vaaleat ja aika paksut. Tai mulla yksittäiset hiukset on kyllä tosi ohuita, mutta niitä ohuita hiuksia onkin sitten ihan helvetin paljon. Kihartaessa sen parhaiten huomaa ja meinaa mennä järki ja loppua päivästä tunnit aina siinä hommassa.
Onko ulkonäkö kaikki kaikessa? - No ei. Mutta kyllä se aika tärkeää on. Ei mun ainakaan ole hyvä olla jos kovin lihon tai näytän muuten vaan ihan kauhealta.
Pidätkö ulkonäöstäsi huolta? - Nojoo. En silti mitenkään fanaattisesti. Esim. tuo urheilu menee ihan fiiliksen mukaan. Välillä ei nappaa yhtään ja välillä ravaan lenkillä harva se päivä. Tosin salilla mua ei saisi käymään edes lahjomalla. Kohtuu turhaa.
Edustatko jotain tyylisuuntausta? - En.

Fakes
Onko sinulla tekokynnet? - HAHHAA! Ei ole, ei tule. Mut saa kärrätä hoitoon sinä päivänä, kun alan ripustamaan ja liimaamaan itseeni kaikenmaailman koristeita ja tilpehööriä.
Käytätkö koskaan tekorusketusta? - Loppukeväästä-alkukesästä tulee vähän läträttyä jollain semisti ruskettavalla rasvalla. Yleensä into haihtuu aika äkkiä.
Oletko koskaan ollut kauneusleikkauksessa? - Ei ole ollut tarvetta. Aika tyytyväinen olen ollut tähän pakkaukseen.
Käyttäydytkö kaksinaamaisesti? - En
Oletko koskaan käyttänyt toisen henkkareita päästäksesi johonkin? - En
Oletko koskaan valehdellut ikääsi? - En.

1. Mikä sai sinut pitämään henkilöstä, johon olet ihastunut tällä hetkellä?
♥No näitä ihastuksiahan nyt riittää :D Mut ulkonäkö ja luonne nyt on aika ykkösjuttuja. Ja pitää näyttää kanssa se tykästymisensä. Minun epävarmalla ja ajoittain hurjankin ujostelevalla luonteella ei kovin pitkälle kannatella mitään orastavia juttuja. Jos ei tyyppi itse ymmärrä osoittaa tykkäämistään, niin aika pian minäkin häippäsen ajatellen, ettei se tainnutkaan sitten kovin kiinnostunut olla.

2. Mikä osa kehostasi aiheuttaa päänvaivaa ja/tai kipua?
♥Tällä hetkellä käsi. Onnistuin raapimaan sitä eilen kassalla vaikka mihin teräviin purkin reunoihin ja muihin perkuleen vaarallisiin juttuihin. Ja nyt kirvelee, nyyh.

3. Mikä oli viimeinen ajatuksesi ennen nukahtamista eilen illalla?
♥AH, UNTA!!<3 (ei ollut yhtään siis univelkaa)

4. Mitä kuuntelet nyt?
♥Lumo - Aamuun aikaa.
Nyt on ihan pakko hehkuttaa pienesti tätä bändiä. Tätähän kuuntelin jonkin verran teininä, mutta se sitten unohtui vuosiksi. Viime päivinä mun päässä on soinut näiden biisi 'Onnelliset' vaikka kuinka pitkään, kunnes hokasin kurkata, josko se löytyisi Spotifysta. Ja löytyi! Siitä sitten intoutuneena kuuntelin koko tuotannon läpi pari kertaa ja rakastuin ihan täysiä! Siis aivan törkeän hyvä bändi ja niiiin kuuma laulaja (sehän on siis tärkeintä!!11). Ja onhan tää nyt aika nostalgistakin. Aijai, mä tykkään. Kovasti<3

5. Onko jotain, mitä odotat kuin kuuta nousevaa?
♥ Ei oo mitään ihmeitä näköpiirissä (joulua en viitsi edes mainita, koska se on aika päivänselvää). Ehkäpäs tuota parin viikon päässä häämöttävää vapaata viikonloppua. Vaikka eipä sinnekään mitään suunnitelmia vielä ole, muta vapaa vkl on niin harvinaista herkkua.

6. Missä paras ystäväsi mahtaa olla juuri nyt?
♥Kodeissaan kai??? Tai jossain, kuka tietää.

7. Oletko suudellut ketään viimeisen viiden päivän sisään?
♥En

8. Seksiä ekoilla treffeillä?
♥Ehdottomasti

9. Hyvänyönpusu ekoilla treffeillä?
♥^

10. Onko mielessäsi joku tietty henkilö, jonka kanssa haluaisit olla juuri nyt?
♥Ehkä

11. Oletko oikeasti tyytyväinen elämääsi juuri niin kuin se nyt on?
♥Joo, kyllä mä aikalailla olen :) Ihanaa, kun en yhtään tiedä mitä huominen tuo tullessaan.

12. Haluaisitko sanoa jotain tärkeää jollekin tietylle ihmiselle?
♥Eipä kai ole mitään. Markkaselle voisin sanoa, että on kovin ikävä ja meidän pitää nähdä useammin.

13. Mainitse kolme asiaa, mitä olet tehnyt tänään.
♥Kuorruttanut kakun, katsonut Jokien hirviöt nauhalta (Jeremy Wade, läählääh!) ja hengaillut porukoilla.

14. Vierailetko mieluummin kaveriesi luona yötä vai majotatko heidät omaan kotiisi?
♥Öäh. En ole kovin kunnostautunut kummassakaan. Ennemmin majoitan tänne, koska inhoan herätä jossain 'vieraassa' paikassa-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.