IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Kiva päivä :)Torstai 21.11.2013 14:40

step one about your friends
kuka on läheisin kavereistasi? - Tuija, Noona ja Markkanen
keiden kanssa on parhaimmat muistot? - Kaikkien kanssa on ihan huikaisevia muistoja. Hetkeäkään en vaihtaisi pois<3
riitelettekö paljon kavereitesi kanssa? - Ei kaverit riitele

step two about you
oletko tyytyväinen itseesi? - Voi, juu :)
millainen olet luonteeltasi? - Iloinen, hassutteleva, oikutteleva, itsepäinen, näsäviisas, optimistinen, ujo, pelokas, taivaanrannanmaalari, vääryyksistä hirmuisesti suuttuva, rietas, fiksu, avoin, reilu, oikeudenmukainen, sosiaalinen ja epäsosiaalinen (make sense? :D)
kuvaile huumorintajuasi? - Voin kertoa erään vitsin, jolle nauroin joskus viikkokaupalla: "Mies meni kauppaan. Lapio." Tämä kertonee kaiken? Huono, härski ja tyhmä huumori uppoaa muhun ku kuuma veitsi voihin :)
onko sinulla kaunis hymy? - Aika söötti.
onko sinulla pitkät vai lyhyet kynnet? - Lyhyehköt. En jaksa niitä oikein kasvatella, ku ne katkeaa töissä kuitenkin.

step three about love
oletko varattu vai sinkku? - Sinkku
oletko ihastunut? - :)
onko teillä ylipäätään mitään ”juttua”? - Who knows :))
mikä on tärkeintä seurustelussa? - Luottamus, rehellisyys, yhteensopivat luonteenpiirteet, toisen hyväksyminen omana itsenään ja seksi, seksi ja seksi.

step five about music
mikä on lempimusiikkiasi? - Villejä veikkauksia otetaan vastaan :D Nyt olen vienyt tän mun musiikkirakkauteni jo ihan uudelle tasolle, sillä kuuntelen tätä nykyään jo nukkuessanikin :D Päiväunilla vielä toistaiseksi tosin. Pitäisköhän mennä ehkä hoitoon..?
mistä kuuntelet musiikkia? - Spotify
kuinka paljon kuuntelet musiikkia? -Hela tiden
soiko nyt jokin biisi? - Passenger - Needle in the dark
onko sinulla fanitavaraa? - Nope

step six about your life
elätkö elämääsi täysillä vai epäröitkö elää? - Kovasti opettelen taas elämään täysillä. Toki toisen täysillä on toisen jarrutellen, mutta elän omaa elämääni omalla tavallani. Sehän se pointti koko hommassa onkin, eiks je?
oletko suunnitellut tulevaisuutta, haluatko naimisiin, lapsia, työn? - Muutama kuukausi sitten koko elämä oli suunniteltu valmiiksi oikeastaan hautaan saakka. Siitä seurasi sitten ihan kauhea ahdistuminen ja pystyyn kuolemisen tunne. Sellainen, et tämä elämä oli jo paketissa, se piti enää suorittaa loppuun suunnitelmien mukaan. Ei kauhean hyvä fiilis, voin kertoa. Joten pillit pussiin, uusi sivu esiin ja uutena suunnitelmana se, ettei suunnittele liikaa. Antaa elämän kuljettaa :) Ja oon sitä mieltä, että tämä oli ehdottomasti paras asia, mitä olen ikinä koko elämäni aikana tehnyt.
onko elämässäsi tapahtunut mitään järkyttävää? - Ei mitään 'epänormaalia'
oletko onnellinen? - Nyt oon niin onnellinen, et voisin ratketa!
mikä tekee sinusta onnellisen? - Sain tänään asuntolainaa (JIPIII!!) ja pääsen ostamaan mun ja Onnin kodin itselleni ihan oikeasti, voi tsiisus! :)) Tän lisäks mulla on aivan parhaat ystävät, ihana perhe ja elämä on vaan ylipäänsä ihan julmetun mahtavaa ja kivaa<3

step seven about your future
onko jotain, mitä todella odotat? - Et näen yhden tyypin :)
mistä pidät eniten ensikuussa? - JOULU!!
milloin haluat mennä töihin? - Parin tunnin päästä siellä pitäis olla.
menetkö opiskelemaan? - Ei ole nyt ihan heti ainakaan tarkoitus. Enkä tiedä yhtään, mitä haluisin tehdä isona.
mitä aioit tehdä vielä tänään? - Töitä.

step eight about your past
kerro jotain ensimmäisestä koulupäivästäsi? - Iskän kanssa käveltiin kouluun käsi kädessä ja mua jännitti ihan maailman eniten. Olin kyllä ehkä vähän silti innoissanikin, koska kaikki kaverit alotti koulun samaan aikaan ja meidän opettaja oli niin kaunis ja kiva.
haluaisitko muuttaa menneisyydestäsi jotain? - En. Mistään hyvistä hetkistä en luonnollisesti ikinä luopuisi ja tyhmätkin jutut on opettanut mulle ihan hirvittävän paljon asioita itsestäni ja siitä mitä haluan ja millainen ihminen olen.
milloin viimeksi olit jossain, etkä millään olisi halunnut lähteä? - No lauantaina. Miksi se aika menee aina niiiin äkkiä, kun on kivaa?! Joku päivä keksin vielä kellon, jossa viisarit kulkee nopeasti sillon ku jotain odottaa ja kivoina hetkinä aika matelee :)
kadutko jotain mitä olet tehnyt/jättänyt tekemättä? - En. Tai ehkä sitä, että lopetin ratsastuksen sillon vuosia sitten niin pitkäksi aikaa, mutta senkin aloitin nyt vihdoin uudestaan viime talvena, joten sekin homma on hoidossa. Heppatyttöily on vaan parasta :)
milloin viimeksi olet tehnyt jotain urheilullista? - Eilen

step nine about your feelings
koska olet viimeksi itkenyt jonkun ihmisen vuoksi? - En muista. Onhan tässä tullut itkettyä aika paljonkin, muttei oikeastaan kenenkään vuoksi. Ennemminkin siks, että oma viime aikainen paha mieli ja ahdistus on purkautunut. Ja itkeminen nyt vaan on kivaa, kun vituttaa :D
koetko itsesi masentuneeksi? - Ah, en todellakaan!
miten käyttäydyt, kun olet surullinen? - Kirjoittelen päiväkirjaan, itken, kuuntelen haista-paska-koko-maailma- biisejä. Ja juon teetä. Ja ehkä poltan aika paljon röökiä.
kuunteletko paljon surullista musiikkia? - En :) Tai en ainakaan sellaista masentavaa.
mikä on lyhyesti sanottuna suurin huolesi elämässä juuri nyt? - Eihän mulla ole enää mitään huolta nyt mistään, kun on tuo kämppä-juttukin nimmareita vaille valmis. IHANAAA! :) En edes muistanut, että ihmisellä voi olla _näin_ kevyt ja hyvä olla. Aika kivaa :)

step ten about your dreams
odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää? - Ennen odotin aina tulevaa ja tein suunnitelmia, mitä teen 'sit joskus kun' jne. Mutta sehän ei ollut yhtään hyvä juttu, kerrankin voin myöntää menneeni jossain asiassa ihan totaalisen metsään :D Nyt olen opetellut elämään tässä hetkessä ja tekemään sellaisia asioita, joita haluan tehdä ja, joista tulen onnelliseksi nyt enkä joskus. Ja hyvin sujuu :))
mihin suurin haaveesi liittyy? - Kyllä se taitaa olla edelleen se maatila, iiihana aviomies ja pari lasta ja koiria ja poneja.
haaveiletko paljon vai pidätkö jalat maassa? - Haaveilen. Musta olisi kamalan tylsää ja kolkkoa elää siten, ettei liihottelisi välillä pilvilinnoissa yksisarvisten ja keijujen kanssa. Ja uskoisi vain siihen, että maailma on paha, kylmä paikka ja kaikki päättyy kuolemaan. Mä ainakin mielummin näen kaikessa jotain hyvää, nautiskelen auringonsäteistä ja syyssateista peikkometsissä samoillessani koiran kanssa. Pyydystän lumihiutaleita kielelleni talviöinä ja loiskuttelen vesilammikoissa oranssit kumpparit jalassa ja teen kevätpuroja. Hehkutan viikkokaupalla sitä, että näin metsässä huuhkajan tai sammakon, ja saan hyvän mielen siitä, että pelastan kastematoja vesilätäköistä. Elämä on oikeasti kuulkaa aika hirveän kivaa ja satumaisen ihmeellistä ja ihanaa, kun sille antaa vain mahdollisuuden :)
uskotko kohtaloon? - Kyllä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.