IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Heipähei kaikki ihanat tytöt ja pojat! :)

Tänään oli vihdoin ja viimein se päivä, jota oon pitkään odottanut. Siis päivä, jolloin löytyi kauan kadoksissa ollut joulufiilis. Useimmille tavallisille ihmisille taitaa tuo jouluun hurahtaminen tapahtua vasta itsenäisyyspäivän tienoolla, jos silloinkaan. Mutta koska tavallisuus on niin armottoman tylsää ja joulu ylivoimaisesti paras kaikista vuoden juhlista, on minulla ollut tapana aloitella siitä villiintyminen jo elo-syyskuussa. Tästä syystä mua alkoi jo hieman hirvittämään, että noinkohan ehdin jouluilla tänä vuonna lainkaan! Sen verran myöhäiseksi tämä nyt meni.

Tänä vuonna tätä jouluilua on jarrutellut uusi rakkauteni eli syksy<3 Ja tätä rakkautta venytin niin pitkälle kuin pystyin. Nyt on pakko myöntää, että tämän vuoden osalta meidän aika on ohi. Ensi vuonna taas syksy nähdään, voit alkaa jo vaikka heinäkuussa!
Siis oi ja voi, miten en ole aiemmin huomannut, miten ihana vuodenaika tuo onkaan?! Minähän en välitä kesän helteistä hitusenkaan vertaa, joten syksyn tuomat sateet, kirpeä keli ja ruska on tänä vuonna valloittanut sydämen ja mielen ihan ennennäkemättömällä tavalla. (Viime vuosina joulun aloittaminen jo loppukesän aikoihin on pyyhkinyt koko syksyn pois mun elämästäni, että sen vuoksi oon ehkä näinkin innoissani huomatessani, että Suomessahan on tosiaan kesän ja talven välissäkin yksi vuodenaika :D)

Myös tuo taannoinen ero (siis miehestä, ei syksystä :D) ja sen mukanaan tuomat pähkäilyt mm. kodin myymisestä/ostamisesta ja ihan omasta pärjäämisestä on eittämättä pyyhkinyt pois hirmu tehokkaasti kaikki orastavatkin joulufiilistelyt. Mutta koska aika parantaa haavat ja muuta liirumlaarumia, jatkuu elämä entistäkin ehompana :) (Vähän vaan kauhistuttaa, että mihin joudun tän remontti-intoni kanssa! Makkarin oon jo päättänyt laittaa uuteen uskoon(=keltaiseksi<3), mutta nyt on ruvennut keittiökin jotenkin hiertämään silmää, kun tuo aika hallitseva musta ei oo oikein mun juttu. Jos vähän vaihtais kaapinovia (sellaiset lasiruudulliset, JOO!) ja ehkä maalais ja jotain.. :D)

Mutta takaisin siihen jouluun! Nyt on viritelty miltei kaikki valot paikoilleen ja tontutkin löysi paikkansa kirjahyllystä ja keittiöstä. Tekaisin eilen tän vuoden ekan piparitaikinankin. Iiiihania tuli, mums! Ei taida ehtiä edes koristelemaan, kun ne sen verran vauhdikkaasti tuntuu hupenevan (ihme, että oli edes taikinaa, mistä leipoa. Ihan vähän vaan muutaman kerran sitä piti käydä maistamassa :))

Nyt piparikulho syliin, kuppi teetä viereen ja katsomaan Kaunotarta ja Hirviötä (<3<3).

Hyvää joulunalkua kaikki kivat tyypit :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.