IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

RetroKeskiviikko 12.02.2014 14:39

Pyydän anteeksi kaikilta Palokassa asuvilta, jotka joutuivat eilen hetkellisesti melkoisen melusaasteen vaikutuksen alaiseksi, sillä tämä tyttö innostui ehkä ihan himppasen (=ihan täysiä) popittamaan autossa mutta olihan mulla kyllä ihan äärettömän ymmärrettävä ja hyvä syy, sillä radiosta tuli Eiffel 65:n 'Blue'!
Ja jos joku nyt ei tästä biisistä innostu, ni se on ihan oma mokanne. Ja kertoo huonosta musiikkimaustanne, koska ysärihitit on vaan parasta ikinä! <sydän>

Siitä innostuneena on tänään raikanut myös täällä kotikolossani mm. Spice Girls, ATC, Aqua (oiiih, Barbie girl!), Alexia, Vengaboys, Fool's Garden (Lemon tree, uijui!) ja muut helmet. (Sry, naapurit <yatta>)
Kyllä nykybiisit jää niin tuon musiikillisen riemuvoiton jalkoihin, jonka kimalteleva yhdeksänkymmentäluku tarjosi. Tuli ihan ikävä kauan sitten jo kuopattua Fever-nimistä baaria, joka oli luultavasti ainoa tätä kunnon musiikkia soittava paikka koko Jyväskylässä. Nyyh.



Ps. Ihan kamalaa, että jonkun Voicen radiokanavan juontajan mukaan nuo hienot, hienot biisit on jo retroa. Onko ne? Olenko mä jo niin vanha, että ne kappaleet, joiden parissa kasvoin, lasketaan jo retroksi. Voi paska!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.