IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Mun kodistaMaanantai 07.04.2008 23:01

Heraan iltapaivalla (ah) omasta huoneestani mun queen size sangysta. Mun Rumalakana on myttyna mun alla ja on snadisti lammin, hikee pukkaa ja pakko nousta ylos vaantaa kattotuuletin paalle. Oliskohan ulkolampotila jotain 30? Ehka vahan enemmankin. Ostin Rumalakanan Darwinista second hand shopista kahden matsaavan Rumatyynylakanan kanssa Marraskuussa josta lahtien ollaan oltu tosi laheisia. Tyynylakanat ovat jo tosin kuolleita meille: annoin toisen Riinalle muistoksi minusta ja toisen menetin meidan traagisen autoonmurtautumisen yhteydessa kuukausi sitten.
Mun huoneen seinat on miedon pissinkeltaset ja lattia on kelta-beigella maalattua sementtia (sangyn viereen lattiamaaliin on kaiverrettu "Wills was ere 2005"). Vaikuttaa silta etta mun huone oli aikasemmin takapihan kuisti ja joku oli sit paattany laajentaa taloa ilman asiallista lattiaremppaa.. valtava ikkuna joka osottaa mun huoneesta keittioon tukee mun teoriaa. Taalla asuvalla koiralla on jotain hampaankolossa: se tykkaa virtsata mun oven eteen, etta kun ma tulen kotiin niin mita todennakosimmin uitan varpaani ureassa ennenkuin paasen mun oman tuvan suojiin. Tyhma koira! Ja muuten se on aivan ihastuttava ja ilonen. Vinkit tervetulleita, taa on tapahtunut jo 5 kertaa parissa viikossa :(
Meidan talo on sininen ja se on tan tien isoimman puun alla jemmassa. Kun kattelen meidan puuta tulee siita mieleen se valtava puu Totoro-leffasta :)
Huomenna mulla on vapaapaiva toista, ajattelin matkustaa Proserpineen shoppailee uffinkaltasiin pikku putiikkeihin ja Prossiessa niita on useampi ja sielta loytyy vaikka mita. Huomenna muutan kans toiseen huoneeseen "alkuperaisrakennuksen" puolelle, kun yks kamppiksista lahti jatkamaan matkaansa tanaan ja vapautti huoneen. Mun tupa on aika kiva ja iso, mut toi ikkuna keittioon hairitsee mua vahan: ainaku joku tiskaa jai kavelee ni taa ikkuna helisee.. ja herattaa mut! Elikka muutan huomenna toiseen paahan taloa jonka jalkeen laahustan 50 metrin paahan kotoa meren rannalle piknikille Emman kanssa, jonka kautta paasin tanne asumaan.
Aurinko tulee paistamaan, hommataan asialliset rusketusraidat ja tyhjennetaan pari punkkupulloa juuston kera. Ainiin ja meijan pomo Chris lupasi viia mut ja Emman purjehtimaan sen veneella joku paiva. Sweet as!
Tajusin just et mulla on vajaat 5kk viisumia jaljella ja alko pelottaa. Kohta pitaa vetaytya farmille taas. Voihan paska.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.