IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Vapauduin toista jo puoli yhdeksan maissa illalla ja mietin etta mihinka sita nokkansa suuntaisi kun tiistaisin ei tosiaan oo minkaansortin happeninkia tankokosessa pikkukylassa peruspubeja lukuunottamatta. Lahdin siita sitten ylamakikavelylle koittaen loytaa uusia paikkoja. Kiipesin kukkulalle josta naki koko kylan!
Laskeuduttuani hoksasin rantsubileet ja soluttauduin joukkoon. Viini virtasi ja yks naista humalaisista sankareista ehdotti etta mentais sen duunipaikalle napsimaan yrtteja. Ja kun puhun yrteista niin tosiaan tarkotan pelkkia yrtteja (mita teidan likasissa mielissa liikkuu?) .
Puodin nimi oli Happy High Herbs ja ne myy kaikensorttisia laillisia terveysvaikutteisia yrttivalmisteita. Siella kuunneltiin vahan hippimusiikkia ja shoppailin 60-100% alennuksilla mun tanaansaapuneesta palkasta, seka rapsittiin kuvia, jonka jalkeen palasin mun duunipaikalle koska siella on tan viikon taas kitarailmio soittelemassa: John Malcolm.
Lopputuloksena mulla on laukku taynna yrtteja ja vapaapaiva huomenna (viimenen vapari Airliessa!).
Normaalipulliaiselle vapaapaiva vissiin kuulostaa mahtavalta, mut mulla ei ihan oikeesti oo MITAAN TEKEMISTA huomenna, tuun kuolee tylsyyteen enka tienaa rahaa. Hukkapaiva siis.
Niin ja mun ilmotustauluille jatetyt lappuset ei oo viela tehneet tulosta. Joku Johno oli kyl lahettany viestia etta sekin on menossa Boweniin mut sillakaan ei oo kyytia. Miksi se sitten mulle viestittaa? :D
Miehet..
Muttamutta. Nyt mulla on tylsaa ja siihen auttaa vaan kunnon kavelylenkki. Ties vaikka loytaisin jostakin kemut :D Taalla on niin eri meininki ku Suomessa.. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.