IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Terveisia Yeppoonista!Perjantai 06.06.2008 12:58

Ajettiin viime lauantaina Bundabergista Rockhamptoniin, pidettiin kunnon show siella kolmen paivan ajan ja olin aika sapaleina sen hardellin paatteeks: 15h duunia joka paiva, cool. 2 x 30 min safkiksilla.
Kyl oli lihakset kireina, mut hyvin nukutti :)
Sit eilen pakattiin romppeet Rockysta ja ajettiin tana aamuna Yeppooniin seuraavaa settia varten. Viettelen taalla uudessa pikkukylassa ekaa tivolivapaapaivaa pesten pyykkia ja shoppaillen :)
Asken astelin leipomoon ni joku mies anto mulle valtavan leivan jonka sain ihan ite hyllysta valita :D:D Aamulla leivottu! Tykkaan Yeppoonista.
Ja KENNY ontaalla!!! Mun hostelliveli Cairnsista jonka kuvan olin lisanny tanne blogiinkin muutama kk sitten! Ja mina kun luulin ettei tavattais enaa koskaan..
En ma sit muuttanukkaan karavaaniin, vaan asun rekka-auton tavaratilassa xD
Sinne on rajattu pikkuriikkinen huone josta loytyy parvisanky, sohva, jaakaappi, peili, rikkinainen mikro ja vaatekomero. Melkein sopivan kokonen mulle, ehka ihan skidisti ahdas kyl: 3m x 1,5m hahaha!
Hassuu asua liikkuvassa kodissa. Yks paiva hukkasin mun himan 3 kertaa ku joku kavi siirtelee sita rekkaa kun olin kaymassa jossakin muualla ja oli pikkasen harmillista koittaa menna kotiin ja sit koti ei ookkaa siella minne sen viimeeks jatin :DD
Ensviikko onki sit kokonaan vapaa: ei oo tivolishow kaynnissa, saan teha mita haluan ja kylla, se on palkallista lomaa :) Hyva duuni!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.