IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Uus koti taas!Perjantai 02.01.2009 13:08

Viela viimevuonna asuttiin kukkulan paalla omakotitalossa, nyt muutettiin astetta ylemmas vuoren paalle Deanin aidin (Gale) luo Mount Tambourinelle. Ei oo omakotitalo, mut taalla on kaikki feng shuit suorassa eika yhen yhtaan hyonteista koko kampassa! Deanin emo on jonkinsortin parantaja/noita/meedio jolla on kaapit taynna yrtteja ja hyllyt notkuu henkimaailman kirjoista. Joka huoneessa on kristalleja ja kaikkea viherpiipertaja-velhostelukamaa... Talla naisella on ollut jopa oma ilmaisnumero johon jengi soitteli saadakseen talta ennustuksia! :D Ei kyl oo enaa, nykysin se pitaa meditaatiokursseja ja kommunikoi henkien kanssa.
Ihan mahtava tyyppi! Entisena kasvissyojana ymmartaa hyvin myos meidan kasvisruokavaliota (Deanista tuli kans vege, hihhih) eli yhdessa kokkailukin on helppoa :)
Taallakin on puutarha takapihalla. Varmaan ihanaa kun voi kasvattaa iteleen safkaa vuoden ympari!
Gale tuntee hyvin jengia talta vuorelta ja on alkanut jo levittaa sanaa etta taalla olis pari innokasta tyontekijaa :) Jos toita heruu ni jaadaan tanne vahan pidemmaksikin aikaa, eika vuokra paljoa paata huimaa, kun sekin kuitataan kotitoilla, jee! Ja joku naapurinseta tuo tanne kassikaupalla avokadoja kun silla on oma farmi :)
Deanin mummo kuuli pari paivaa sitten etta olen menossa shoppailemaan ja halusi antaa mulle shoppailurahaa! HAHAHA, ihana! Ollaan tavattu 3 kertaa...
Olin eilen aamusurffilla auringonnousun aikaan ja meinas kayda vahinko: pohjavirta meinas imasta mut avomerelle! Olin noin 10 metrin paassa rannasta ja kesti varmaan varttitunnin ajan paasta kuivalle! Mulla oli jaanyt rapylat autoon ja aallot on aamuvarhasella isommat kuin muulloin ja olis voinu huonolla tuurilla kayda hyvinkin huonosti. En enaa mene yksin, enka varsinkaan ilman rapyloita, liian vaarallista.
Iloa ja valoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.