IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Tasta ei menna kuin ylospain.Perjantai 09.01.2009 15:31

Hammaslaakari sanoi etta joo, ihan hienostihan toi poski on tulehtunut ja toivotaan ettei oo mennyt luuhun asti. Maarasi kahdet eri antibiootit..
Nyt rouskuttelen tavaraa neljasta eri rasiasta, hallelujaa cha cha chaa!
Inhoon antibiootteja, ne on niin arvaamattomia. Oon ihan satavarma et mun maitoherkkyys ja allergiat on antibioottien aiheuttamia. Enka oo ennen joutunut syomaan KAKSIA ERI biootteja samaan aikaan. Pelottaa vahan etta mita tasta seuraa. Soin ekat napit tossa kuus tuntia sitten eika mun korvissa enaa pamahtele. Valilla kun ajettiin ylosalas tata vuorta ja ilmanpaine vaihteli ni se tuntui kuin mulla olis ollut oma henkilokohtainen ilotulitus paan sisalla: pamahteli ja rutisi, kerran mun oikee korva jopa INAHTI! Ja sattu niin halavatusti.
Viikon paasta kun tulehdus on laskeutunut herra hammas haluaa nahda mun posken uudestaan ja sitten mietitaan etta mita sille voidaan tehda. Ma jo sanoin sille etta se hammas on vaikea kuulemma poistaa kun on niin lahella hermoja (Kaisaniemessa eivat osanneet poistaa!), mutta han vakuutti mulle etta tietaa juuri oikean henkilon auttamaan mua tuolla Brisbanessa jos siihen paadytaan etta aletaan jotain irrottelemaan.
Oon tosi onnellinen etta ne kivut on nyt poissa, alko ihan paa sekoomaan valilla.. Enka pystynyt edes nukkumaan kun niin koski, hymyileminenkin sattui!
Ehka Deanin aiti ei ookkaan murhanhimoinen korppi...
Nain muuten viimeyona taas outoa unta! Mina ja ystavani Noora piestiin joku nainen hengilta!
Toivottavasti taa laakitys hoitaa myos mun alitajunnan kuntoon... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.