IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

UPEET BILEET!Maanantai 25.06.2007 01:52

Hitto että oli taas syntisen siisti jussi. Oon rakastunu Raumaan :)
Olin ainut meijän porukasta joka ei joutunu kyttäautoon HAHA! Kilttisuska. Ei ees ehitty kaikkia iloliemiä juomaan, tuolla pääs fiiliksiin limpparillaki ku kaikki vaan oli niin ihania.
Torstaina saavuttuamme perille ehdin olla telttailualueella varmaan 10 minsaa ni heti löyty tieltä iskemätön salmari, hoh! Ja kaikki mun kamat tuli ehjinä takasin!
Kamera kyl katosi Notkean Rotan keikan päätteeks siinä lavan eessä väenpaljoudessa, ni Asan keikan mä vietin ihmismassan jaloissa kontaten ku etsiskelin sitä... Ja aamulla kun heräsin ni laukussahan se oli ollu koko ajan :D:D:D
Sain Antti Tuiskulta kondomin!!!
Välillä oli niin hyvä fiilis että piti pienet itkut tirauttaa, sama homma joka vuosi. Onneks oli nii isot rillit päässä ettei moni ehkä huomannu, hehe.
Mukaan tarttu pari Axepaitaa, festarikrääsää, joku kirja ja mun olkalaukun pohja on täys Rauman hiekkaa, ku jossain välissä tuntu siltä että ois hyvä idea ottaa sitä vähän mukaan muistoksi. Joo ja kävin pallomerestä pöllimässä pallon :D sekin oli silloin fiksu idea.
Otettiin Erikan kanssa skaba että kumpi kerää enemmän puhelinnumeroita 24:ssä tunnissa --> murskavoitto meikälle: 27 numeroa xD
Iho ei palanu tänävuonna kun niin innokkaasti toisiamme muistettiin rasvata, mut salmari tais polttaa mun äänihuulet enkä enää voi puhua. Kuulostan ihan Jone Nikulalta.
Ei menny 85 euroa hukkaan, tää oli ikimuistonen juhannus.
Kiitos kaikille ihanille ja terveisiä kummipojalle!
BAUNS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.