IRC-Galleria

TYLSÄÄÄÄÄTiistai 19.02.2008 22:02

1. Mitä sinulla on juuri päällä? - vaatteet
2. Mitä syöt/juot juuri? - en mitää
3. Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? - enpä ees tiijä,muutamia kymppejä
4. Millä tuulella olet juuri? - hyvällä
5. Millainen sää ulkona? - talvisää
6. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? - olen
7. Mikä musiikki soi? - ei mikään
8. Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? - ei mitään
9. Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä/juoda?- karkkia tekee mieli
10. Miten hiuksesi ovat juuri? - kiinni

Tulevaisuus;

1. Mitä aiot tänään vielä tehdä? jaa aaa
2. Mitä kokeita/muita koulujuttuja sinulle on tulossa?-ei oo koulu juttuja
3. Mitä aiot ostaa seuraavaksi? - juicelle uuden pedin
4. Mitä aiot tasan tehdä viikon kuluttua? - enpä viellä tiijä
5. Entä huomenna? - töihin ja illalla kennelkerhon kokoukseen
6. Mitä odotat tulevaisuudeltasi? - monia asioita
7. Mihin ammattiin uskot päätyväsi? - liekkö mihinkään
8. Mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua? - katon telkkarii
9. Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkeväsi? - massen
10. Mitä aiot tehdä viikonloppuna? - oon kotona

Viime kuun aikana oletko;

Ostanut jotakin? - jooo ooo
Ollut sairas? - mahapöpö iski
Ollut halattavana? - joo
Tuntenut itsesi tyhmäksi? - joo
Ikävöinyt jotakuta? - kyllä:(
Saanut kokeesta nelosen? - en
Tanssinut? - en
Leikkauttanut hiuksesi? - en

Random;


Paha tapa? - monia
Saatko kosketettua kielellä nenääsi? - en ihan
Osaatko kohottaa vain yhtä kulmakarvaasi? - osaan
Osaatko katsoa kieroon? - osaan
Petaatko sänkysi päivittäin? - kyllä
Pidätkö itseäsi ainutlaatuisena? -ööö no en kai

Oletko koskaan;

Antanut rahaa hyväntekeväisyyteen? - olen
Odottanut koko yön yhtä puhelinsoittoa? - olen
Livahtanut yöllä salaa ulos? - joo ehkä joskus nuorempana
Katsellut yöllä tähtiä? - joo joskus

Tavat/random;

Kiroiletko? - valitettavasti
Kokkaatko omat ruokasi? - kyllä
Teetkö kotitöitä? - kyllä
Omistatko koiran? - omistan
Käytätkö rahasi viisaasti? - no en
Pidätkö uimisesta? - kyllä
Kun sinulla on tylsää, soitatko ystävälle? - joskus

Kumman valitsisit;

Kukkia vai suklaata? - suklaa
Harmaa vai musta? - musta
Värikäs vai musta? -molemmat
Viha vai rakkaus? - rakkaus
Auringonnousu vai lasku? - molemmat
Myöhään valvominen vai aikaisin herääminen? - aikasin herääminen
Kuuma vai kylmä? - kuuma
Oikea vai vasen? - oikea
Aurinko vai sade? - aurinko

Oletko koskaan;

Nukkunut sängyssä vastaavan sukupuolen kanssa? - kyllä
Varastanut rahaa ystävältäsi? - no en
Ollut tappelussa? - no jooo
Ikävöinyt jotakuta niin paljon, että sattuu? - kyllä
Ollut yksinäinen? - sillon ku masse oli helsingissä töissä
Huijanut pelissä? - joo
Itkenyt itsesi uneen? - no en ehkä uneen asti
Laulanut suihkussa? - en
Katunut sitä että olet satuttanut ystävääsi? - ?
Katunut sitä että olet rakastanut jotakuta? - en
Ollut todella iloinen? - joo

Hyvää ystävänpäivää kaikille!!Torstai 14.02.2008 16:17-Paikallaolo

On tärkeää opettaa ihminen seisomaan hievahtamatta paikoillaan. Opetus tapahtuu siten, että yksinkertaisesti mennään maahan eikä enää liikuta siitä milliäkään. Aluksi ihminen repii ja riuhtoo, maanittelee ja uhkailee, yrittää lahjoa makupaloilla jne. Näistä ei kumminkaan kannata välittää. Ne ovat normaaleja reaktioita kouluttamattomalle ihmiselle. Vähitellen, johdonmukaisesti harjoittelemalla saadaan yleensä jokainen ihminen oppimaan edes välttävä paikallaolo. Alkuvaiheessa tulee vain muistaa maata tiukasti ja peräänantamattomasti aloillaan ja tuijottaa ihmistä silmiin. Kun ihminen osaa paikallaanolon, ei tarvitse kuin vähän jarruttaa taluttimesta, niin hän jo kiltisti pysähtyy odottamaan.

-Taluttimessa seuraaminen

Kunnolla koulutettu ihminen seuraa koiraansa pusikot ryskyen minne tahansa. Ihmisen kunnosta ja iästä riippuen kannattaa alkuvaiheessa sopeuttaa vauhti siten, ettei ihmiselle koidu liiallista ylirasitusta. Pääsääntönä voidaan pitää, että kun talutin on koko ajan kireällä ja ihminen raahautuu perässä tasaisesti puuskuttaen, on vauhti sopiva. Mikäli epämääräistä valitusta, vinkunaa tai korinaa ilmenee, on syytä hidastaa vauhtia hetkeksi. Kunnolla ja vauhdikkaasti seuraava ihminen on jokaisen koiran ylpeys.

-Liikkeestä maahanmeno

Tämä tapahtuu taluttimessa seuraamisen yhteydessä siten, että kun vauhti on sopiva kiepsahdetaan ympäri, jolloin hän kompastuu jalkojensa ympärille kiristyvään taluttimeen ja menettää tasapainonsa. Maahanmeno on yleensä erittäin ripeä.

-Liikkeestä seisomaan jääminen

Tätä harjoitellaan niin ikään taluttimessa. Liike on yksinkertaisuudessaan seuraava- vauhdin ollessa kohtalainen pysähdytään äkkiarvaamatta esim. haistelemaan. Kun talutushihna loppuu pysähtyy ihminenkin automaattisesti. Tässä kannattaa jälleen ottaa huomioon taluttimen päässä olevan kaksijalkaisen ikä ja kunto ja soveltaa pysähdyksen nopeus sen mukaan. Mikäli vauhti on liian kova, tulee suorituksesta enemmänkin liikkeestä pyllylleen tupsahtaminen.

-Luoksetulo

Tämäkin on ehdottaman tärkeää opettaa jokaiselle ihmiselle. Yleensä heillä on, laiskoja kun ovat, vain tapana seisoskella paikoillaan ja karjua koiraansa. Tämähän ei vetele. Paras tapa opettaa luoksetulo on tehdä itsensä niin vastustamattomaksi ettei ihminen voi olla tulematta. Voi esimerkiksi rynnätä autoteille tai lasten leikkipuistoon kakalle. Keinot ovat monet. Eräs varma keino on kieriskellä tuoksuvassa raadossa tai ahmia pilaantunutta ruokaa tai kalanperkuujätettä. Kun ihminen on tullut kiertelemättä luoksenne, ei kiitosta saa unohtaa. Märkä pusu keskelle naamaan kalan uimarakko suupielestä roikkuen on kiitos jota ihminen ei heti unohda!

-Taluttimetta seuraaminen

Tämä on helppoa opettaa sen jälkeen kun luoksetulo on kunnolla opittu. Luoksetuloon vain lisätään se, että aina kun ihminen on melkein kohdalla niin siirrytään hieman etäämmäs ja taas hieman etäämmäs jne…
Tällä tavalla ihminen oppii taluttimetta seuraamisen ihan huomaamattaan. Ihmisen karjumisesta ja naaman punottamisesta ei kannata välittää, ne kuuluvat alkuvaiheessa asiaan kun paras ystävämme haluaa osoittaa innostustaan ja kannustustaan taitavalle koiralleen.
Kun toistat näitä asioita päivittäin, voit olla varma edistymisestäsi. Muista kuitenkin, että koulutettavana on ihminen, ystäväsi, ja koulutuksen tarkoituksena on olla mukava harrastus sinulle, vaikka samalla luultavasti teetkin ihmisestäsi hermoraunion.

Aika hyvä,heh hehTorstai 07.02.2008 18:32

Tarvitsetko lomaa koirasta/koiristasi?


Varma merkki että tarvitset lomaa koiristasi on kun...


1. Kumppanisi kutsuessa sinua järkyttyneen oloisena työhuoneestaan: "Kulta, tule äkkiä, minulle on sattunut kaamea onnettomuus!" ilmaannut paikalle hengästyneenä mopin ja hajunpoistajan kanssa.

2. Heräät paniikissa keskellä yötä siihen että sinulla on yhtäkkiä tilaa sängyssä ympärilläsi.

3. Et pysty nukkumaan ellei makuuhuoneessa kuulu moniäänistä raskasta hengitystä.

4. Puhelimesi pikavalinnoissa on hätänumero eläinlääkäri-päivystykseen (ei yleistä hätänumeroa - kuka sitä tarvitsee?).

5. Jonkun koskettaessa olkapäätäsi kiinnittääkseen huomiotasi sanot tiukasti ensin "Ei!" ja sitten "Alas!". Kun lapsesi tekevät jotain, komennat heitä "Istu! Paikka!"

6. Perheen välisissä kähinöissä vedät esiin etusormesi, osoitat sillä kiistapukareita huomiota herättävästi ja kiljaiset terävästi: "Omille paikoillenne - NYT!!"

7. Jonkun kysyessä mitä on illalliseksi vastaat automaattisesti: "Nappuloita ja tähteitä".

8. Ollessasi kävelyllä paikallisen puistoalueen ympäri näet jonkun osoittavan sinua ja koiraasi - kohotat molemmat kätesi ylös ja kiljahdat "Jipii!" ja lähdet touhukkaana etsimään voittajaruusuketta.

9. Ostoksilla ollessasi paras ystäväsi kysyy mitä mieltä olet tyylikkäästä asusta näyteikkunassa, kurtistat kulmiasi ja mutiset: "Ei mitään käyttöä, saman värinen kuin koirani eikä ole edes kunnon taskuja."

10. Katselette naapurisi kanssa hänen konttaavaa pienokaistaan ja hän kysyy mitä pidät lapsukaisesta. Katsot lasta hetken arvioivasti ja vastaat: "No, vähän niukassa karvassa ja turhan korkeat kintereet, mutta hieno ylälinja."

11. Koirankeksit alkavat näyttää ja tuoksua hyvältä.

12. Mitä sitä paitsi on loma ilman koiria?

Kissojen säännöt!Lauantai 02.02.2008 22:06

OVET: Älä anna ovien olla suljettuina. Saadaksesi oven auki, seiso takajaloilla ja tao ovea etutassuilla. ... Kun olet vaatinut ja saanut ulko-oven avatuksi, älä mene siitä vaan seiso avatulla ovella ja ajattele. Tämä on erityisen tärkeää kylmällä säällä, sateella, lumisateella tai moskiittojen parveillessa. Pyöröovia on syytä kaikin keinoin välttää.

TUOLIT JA MATOT: Jos sinua oksennuttaa, hyppää nopeasti tuoliin. Jos tämä ei onnistu, mene itämaiselle matolle. Jos itämaista mattoa ei ole lähistöllä, karvalankamatto on hyvä. Oksentaessasi peräänny niin että jäljestä tulee yhtä pitkä kuin ihmisen paljas jalka.

KYLPYHUONEET: Seuraa aina vieraita kylpyhuoneeseen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain istut ja tuijotat.

HÄIRINTÄ: Jos toinen ihmisistäsi on keskittynyt tarkkuustyöhön ja toinen vain oleskelee, pysy ahkeran luona. Tätä kutsutaan auttamiseksi, tunnettu myös häirintänä. Häirinnän säännöt ovat seuraavat:

a) Kun valvot ruoanvalmistusta, istu kokin vasemman kantapään takana. Sinua ei nähdä ja on suurempi mahdollisuus että päällesi astutaan ja sinut otetaan sitten syliin lohdutettavaksi.

b) Mene kirjaa lukevien katseen ja kirjan väliin ellet voi asettautua makaamaan suoraan kirjan päälle.

c) Jos kyse on kutomisesta tai paperitöistä, makaa työn tai ainakin sen tärkeimmän osan päällä. Teeskentele torkkuvasi, mutta läppäise aina väliin kynää tai puikkoja. Älä välitä jos työn tekijä yrittää harhauttaa sinua. Muista että päämääränä on työn häirintä. Kirjontatöistä muodostuu erinomaisia riippukeinuja vaikka ihmiset muuta väittäisivät.

d) Kun ihmiset maksavat laskujaan tai laskevat verojaan tai kirjoittavat vuosittaisia joulukorttejaan ... istahda paperien päälle. Jos sinut siirretään pois, katsele surkeana sivusta. Kun työ edistyy hienosti, kieri paperien päälle hajottaen ne parhaan kykysi mukaan. Kun sinut uudelleen poistetaan, työnnä kynät ja kumit yksitellen pöydältä.

e) Kun ihminen pitää sanomalehteä kasvojensa päällä, hyppää lehden päälle. He rakastavat sitä.

KÄVELY: Niin usein kuin mahdollista, syöksy äkkiä ja tarkasti ihmisen eteen, erityisesti kun he kantavat jotain portaissa, on pimeää tai he ovat juuri heräilemässä. Se kehittää heidän liikkeidensä koordinaatiota.

LEIKKI: Nuku tarpeeksi päiväsaikaan, jotta olet pirteä öisiin leikkeihisi. Alempana on useita suosittuja leikkejä. On kuitenkin tärkeää säilyttää koko ajan Arvokkuutensa. Jos leikissä sattuu onnettomuus, putoat esimerkiksi tuolista, pese itseäsi kuin sanoaksesi: näin AIOINKIN tehdä! Se hämää ihmisiä joka kerta.


KISSAPELEJÄ:

Ota kiinni hiiri: Ihmiset yrittävät saada sinut uskomaan, että nuo möykyt peittojen alla ovat jalkoja ja käsiä. He valehtelevat. Tosiasiassa ne ovat sänkyhiiriä, joiden huhutaan olevan maailman herkullisimpia hiiriä, vaikka yksikään kissa ei ole vielä onnistunut sellaista tavoittamaan. Huhu myös kertoo, että vain kaikkein raivoisin hyökkäys voi lamaannuttaa ihmiset sen verran, että ehdit syöksyä peittojen alle hiirten kimppuun. Ehkä SINÄ olet ensimmäinen joka onnistuu maistamaan Sänkyhiirtä!

Vuorten valtias: Tähän peliin tarvitaan ainakin yksi toinen kissa. Mitä useampia, sitä parempi! Jompikumpi nukkuvista ihmisistä on Vuori 303 jota on kaikin keinoin suojeltava toiselta kissalta/toisilta kissoilta. Kaikki konstit käyvät. Tämä peli kehittää erikoisia taktiikoita, koska on otettava huomioon näyttämön epävakaa luonne. VAROITUS: Jos näitä pelejä pelaa liikaa, sinut karkotetaan vuoteesta ja kenties makuuhuoneesta. Jos ihmisistä tulee rauhattomia, ala heti kehrätä ja käperry niiden viereen. Sillä saat tilanteen rauhoittumaan kunnes he nukahtavat taas. Jos satut makaamaan ihmisen päällä tämän tapahtuessa, voitat ja olet vuoren valtias.

LELUT: Kaikki pienet esineet voivat toimia leluina. Jos ihminen yrittää kieltää esineen käytön, se on Hyvä Lelu. Juokse sen kanssa vuoteen alle. Näytä sopivan raivostuneelta kun ihminen ottaa sen pois. Katso aina mihin se pannaan jotta voit varastaa sen myöhemmin.

RUOKA: Saadakseen energiaa nukkumiseen, leikkiin ja häirintään, kissan täytyy syödä. Syöminen on kuitenkin vain puoli huvia. Toinen puoli on ruoan hankinta. Tapoja on kaksi: ihmiselle voi vakuuttaa olevansa nälkään kuolemaisillaan ja että ruokaa on saatava NYT; tai ruokaa voidaan metsästää itse. Ruoanhankintaohjeita:

a) Kun ihmiset syövät, pistä huomaamatta hännänpääsi heidän lautaselleen.

b) Älä koskaan syö omasta kupistasi jos voit varastaa ruoan pöydältä.

c) Älä koskaan juo omasta vesikupistasi jos ihmisen lasi on täynnä ja voit juoda siitä.

d) Jos saat ulkona kiinni jotain syötävää, on vain kohteliasta pyrkiä tuntemaan se. Ole sitkeä - ruoka ei ole kohtelias ja yrittää karata.

e) Kissan Arvokkuudelle ei sovi kerjätä suoraan ruokaansa kuten koirien kaltaiset alemmat elämänmuodot tekevät, mutta on useita tekniikoita pitää huolta siitä, että ihmiset eivät unohda olemassaoloasi. Näihin kuuluu: hyppääminen lempeimmän ihmisen syliin ja äänekäs kehrääminen siinä; asettuminen makuulle keittiön ja olohuoneen oviaukkoon, Suora Tuijotus, ja kiertyminen syömässä istuvien ihmisten jalkojen ympärille samalla surkeasti maukuen.

NUKKUMINEN: Ei yleensä ole vaikea löytää sopivia paikkoja mihin käpertyä. Mikä tahansa paikka missä ihmiset mielellään istuvat, on hyvä, varsinkin jos se on väriltään vastakkainen turkillesi. Vielä parempi jos siihen osuu aurinko tai se on lähellä patteria. Ulkona on tietenkin myös hyviä paikkoja, mutta ne ovat valitettavasti vuodenajasta ja säätiloista kuten sateesta riippuvaisia. Avoimet ikkunat ovat hyvä kompromissi.

RAAPIMISPUUT: Ihmiset voivat olla hyvin suojelevia kaikkeen minkä kokevat omaisuudekseen ja vastustavat voimakkaasti jos huomaavat sinun teroittavan kynsiäsi. Oveluus ja homman hoitaminen kun he eivät ole paikalla, ei auta, koska he ovat hyvin tarkkaavaisia. Jos olet ulkona, puut ovat hyviä. Kynsien terottaminen ihmiseen on ehdottomasti kielletty!

IHMISET: Ihmisillä on kolme päätehtävää: ruoan antaminen, leikkiminen ja huomion antaminen sekä hiekkalaatikon siivoaminen. On tärkeää muistaa Arvokkuutensa kun ihmisiä on lähellä, jotta he eivät unohda kuka on herra talossa. Ihmisten on tiedettävä perussäännöt. Voit myös opettaa ihmisiä jos aloitat varhain ja olet johdonmukainen. Näin saat aikaan toimivan kodin.

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 13:35

Olenko irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin kerroppa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.

Ikävä on kova...Maanantai 07.01.2008 15:58

Ehkä tää tästä päivä kerrallaan,ikävä on vaan niin hirvee että sanoin ei voi kuvailla:(
Jätit niin ison aukon sydämmeen että kipeää tekee.Onneks on tuo Ano ja Juice mitkä lohduttaa pahimman yli.
Kertokaa että kyllä tää tästä helpottaa!?Ehkä se on niin et aika parantaa haavat mut koskaan ei sitä paikkaa miun sydämmessä jonka sinne jätit.
Aina oot miun mielessä ja muistoissa ja sydämmessä.
Akua tulen kaipamaan ikuisesti eikä sitä paikkaa koskaan kukaan pysty korvaamaan.
Elämäni koira olit Aku<3

Ikävä on hirveä..Keskiviikko 02.01.2008 18:05

Tiedän nyt, sun on parempi näin.
Kivut, tuskat takanapäin.


Ansaitset unen rauhaisan ja
kiitoksen kaikkein kauneimman.


Suo anteeksi rakkaani kyyneleet nää,
ne on rakkautta ja ikävää.

Kiitos, kun opetit millaista on rakastaa koko sydämestään..
Mutta sitä ei olisi tarvinnut opettaa millaista se on, kun rakkaimpansa menettää.


Koskaan ei tule sellaista koiraa kuin sinä olit,eikä kukaan koskaan tule paikkaasi korvaamaan.
Olit elämäni koira ja tämä tuska tuntuu niin pahalta vaikka tiedänkin että sinulla on nyt parempi olla ja
sillä voimalla jaksan jatkaa tästä eteenpäin ilman sinua kun tiedän että nyt sinun on hyvä olla kun ei enää koske.
Kiitos näistä vuosista jotka sain viettää kanssasi rakas Aku


Akulla siis vuosi sitten meni toisesta takajalasta ristiside poikki joka operoitiin mutta nyt uutena vuotena sitten meni toisesta jalasta,joten parempi oli päästää rakas pois

Aku rakas 7 vuottaPerjantai 28.12.2007 10:41

Niin se aika menee nopsaa,äitin oma pieni nallukka täyttää tänään jo hurjat 7 vuotta.
Vasta muistaa kun tuokin oli viellä pieni pahainen kakara mutta nyt siintä on tullut jo vanha hieno herras mies:)
Toivottvasti meillä on viellä monta hienoa vuotta edessä päin ja saisin tuon koiruuden luonani pitää pitkään ja terveenä.

[Ei aihetta]Maanantai 24.12.2007 10:01Kerro minulle yksi tai useampi asia, josta pidät minussa.

Ainoa sääntö on tämä:
Et saa sanoa sellaista asiaa, jonka joku muu on jo sanonut.

Sen jälkeen postaa tämä omaan blogiisi, niin minä voin kertoa,
mistä minä pidän sinussa !