IRC-Galleria

sussuuw`

sussuuw`

irc-galleria is deadw

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 08.12.2011 02:16

Lisää nämä faktat blogiisi jos olet samaa mieltä että nämä ovat 12 masentavinta faktaa nykymusiikista

1. Etenkin -90-luvun loppupuolella suurta suosiota nauttinut jenkkiyhtye Creed, on myynyt levyjä USA:ssa enemmän kuin kitaristilegenda Jimi Hendrix. Surulliseksi tämän tekee ehkä se, että Hendrixiä on luonnehdittu populaarimusiikin merkittävimmäksi muusikoksi, eivätkä hänen levynsä siltikään ole myyneet yhtä hyvin kuin Creedin.
2. Led Zeppelin, R.E.M. sekä Depeche Mode eivät ole saaneet ainuttakaan sinkkuaan listaykköseksi, mutta Rihannalla niitä on jo 10 kappaletta.
3. Ke$han Tik Tok -kappale on myynyt enemmän kuin mikään The Beatlesin sinkuista ikinä. Vaikka Beatles on yksi legendaarisimmista yhtyeistä jotka ovat tehneet musiikkinsa eteen kaikkensa. Ke$haa puolestaan voisi luonnehtia... lapselliseksi auto-tune-laulajaksi joka toilailee ympäriinsä roikkuen myös lehtien palstoilla sekoilujensa vuoksi.
4. Flo Ridan Low-sinkku on myynyt yhtä paljoin kuin The Beatlesin Hey Jude -kappale. Molempia myytiin siis 8 miljoonaa kappaletta.
5. The Black Eyed Peasin I Gotta Feeling on suositumpi kuin Elviksen tai Simon & Garfunkelin yksikään biiseistä.
6. Rakkauslauluja luritteleva Celine Dion on myynyt Falling In To You -levyllään enemmän kuin Queenin, Nirvanan tai Bruce Springsteenin albumi.
7. Sama koskee myös Shania Twainin Come On Over -levyä, joka on siis myynyt enemmän kuin edellä mainitut legendat.
8. Katy Perryllä on nimissään sama ennätys kuin Michael Jacksonilla: Eniten listaykkössinkkuja samalta albumilta.
9. Näyttelijä-laulaja Barbra Streisand on myynyt levyjä jopa 140 miljoonaa, eli enemmän kuin esimerkiksi Pearl Jam, Johnny Cash ja Tom Petty yhteensä.
10. 20 miljoonaa ihmistä on ostanut Billy Ray Cyruksen Some Gave All... -levyn, tämä on enemmän kuin mitä yksikään Bob Marleyn levy on koskaan myynyt.
11. Gleen biisejä on listoilla enemmän kuin The Beatlesin. Ja Glee on vain televisiosarja!
12. Justin Bieber on olemassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.