IRC-Galleria

monistutaanMaanantai 28.07.2008 17:32

Halvat viinirypäleet ovat 90 prosenttisella mahdollisuudella katkeria jostakin. Vatsa on ollut sekaisin koko päivän. Puhelinaika lääkärin kanssa jutusteluun jäi uupumaan, ja hoitsu langanpäässä virkkoi, että kannattaa soitella loppuviikosta uudelleen. Minä en tiedä kenelle se oli käärmeissään.

Tänään minä olen syönyt katkeria viinirypäleitä. Juuri meni viidestoista. Jäh. Pistää ihmettelemään rypälerakkaita, vaikka toki ne toisinaan maistuvat myös makeilta ja raikkailta. Pikaisella ruokatunnilla ostin kaupasta jogurttimuropakkauksen, istuuduin kuskinpaikalle ja kaivoin laatikosta kaikki kuorrutetut yksilöt, jotka siinä ajassa ehdin kahmimaan. Minulla ei ole mitään järjenjuoksua vastaan, mutta jo viikon minä olen esittänyt tyhmää ajatellen, että en ole huomaavinani syöväni maitotuotteita ja viljaa päivästä päivään siitä huolimatta, että niskassani majailee varjo jomman kumman taudin olemassaolosta pitkällisten ikävien vatsakipujeni ja mahalaukun toimintaongelmien aiheuttajana. Pikkusiskon poikakaveri sanoi, että on kiva esittää tyhmempää kuin oikeasti on. Työpaikalla on pieni vesivahinko. Perjantaina viikon muhimisen jälkeen sen huomasi siivoaja. Työmiehiä ei ole näkynyt vieläkään.

Eilisiltana rakkaan kanssa puhuttiin ikkunaverhoista ja matoista. Minulle on uutuudenkankeutta tottua puhumaan me-muodossa, ei sillä, että yrittäisin olla tyranni, vaan sillä, että minä yksinkertaisesti en koskaan ole tottunut olemaan tasavertainen olento parisuhteessa. Sohvaväri ei ole ongelma, enkä minä kyllä näe ongelmaa missään muussakaan. On hulvattoman hauskaa ja kuitenkin yllättävää kuulla sinun sanovan, että "me valitaan" tai "meidän oma" tai "me maksetaan puoliksi" tai "Me ei tykätä tästä" tai "me ajatellaan näin". On niin hyvä olla. On sellainen olo, että vihdoinkin tietää, missä koti on.

Viime yönä hiljaisessa talossa minä sanoin, että tämä mitä meillä on, minä en tahdo sen ikinä päättyvän. Sinä olet parasta maailmassa. Sen tajuttuani sinä sanoit: "Jos se musta riippuu, tämä ei ikinä päätykään."

Sä tuot hymyn mun huulille.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.