IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3
Nyt se taas kolkuttaa ovella jo..nimittäin Vappu :),ei siis meidän rakas juontajamme Vappu Pimiä,vaikka vois hän kolkuttaakin joku päivä ;) D: haha ,.vaan tämä ihana kommunistien vanha juhla,eli minun juhlaa,entisen kommunistin ja Neuvostoliiton kansalaisen D:!
Nyt tämä juhlapäivä on hirveästi muuttunut niiltä ajoilta kun oli yli puolet maailmasta kommuniskin vallassa..Nyt tämä on kanssallinen teekkareiden päivä,ainakin täällä Suomessa ja enemmänkin kansallinen "juopottelupäivä",milloin ihmiset ovat siinä kunnossa että jopa Korkeansaaren eläimet kalpenevat vierellä D:,varsinkin kun katsomme nykyajan nuorisoa tuolla Kaivarin puistossa ja Esplanadilla örveltämässä ja harrastamasta ties minkälaista eläimellistä touhua..huhhhuh..älkääkö sitten vanhemmat ihmetelkö rakkaiden lapsukaistenne touhuja,koska te olette vastuussa ja teillä on valta siitä mitä he touhuavat tuolla,ainakin siis suurimman osan. Muistan vielä omaa lapsuuttani kun kaikki oli perheessä hyvin ja miten tiukka kuri oli,ja olen kiitollinen siitä jälkeenpäin,koska muuten olisin ollut varmaan ties missä jamassa ja todennäköisesti vankilassa D:! nyt kummiskin olen kasvanut ja "kiltti"poika..krhm,heh heh..kyllä kaikki tietää sen ketkä minut tuntee ;)!

Itse huomenna en aio juhlia työväenjuhlaa,enkä jupottelujuhlaa,vaan juhlin muuten vaan Vappua ja nyt kun on ikääkin tarpeeksi,niin en jaksa katsella eläimellistä menoa sivusta vaan olen itsekkin "eläin" D:,ainakin aamubileiden ja jatkojen osalta ripitän syntini jo nyt etukäteen ja hyvillä mielin lähden aiheuttamaan pahennusta tai sitten toisinpäin ;)D:!

Elikkä Eläimellistä Vappua Kaikille teille Mörrimöykyille ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.