IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

mies :DTiistai 05.08.2008 17:42

Olemassaolon tarkoitus
Luotettavin miesten olemassaoloa koskeva teoria on vielä tieteellistä todistusta vailla, mutta sen mukaan miehen kehittivät eräät hiivasienet saadakseen omille geeneilleen laajemman levinneisyysalueen. Mies toimii muun muassa oluenpanijana ja -kuluttajana, minkä ansiosta hiivat ovat monipuolistuneet ja jalostuneet. Hiivojen ponnistelu korkeammalle tietoisuuden asteelle edellyttää miehen kuljettamista evoluutioketjussa vielä muutamia kymmeniä tuhansia vuosia.

Elinajan odote
Miehet elävät keskimäärin 62–68-vuotiaiksi. Tämä on noin kymmenen vuotta vähemmän kuin naisten vastaava keskiarvo. Syyksi on epäilty sitä, että naiset imevät elämän kumppanistaan. Liiallinen runkkaaminen on toinen mahdollinen syy. Masturbointi nimittäin aiheuttaa sanavaraston kuihtumista, ja useimmat miehet eivät murrosiän ohitettuaan osaa muodostaa enää yli viisikirjaimisia sanoja. Tämä ei onneksi vaikuta negatiivisesti miesten elämänlaatuun, sillä viisi kirjainta on riittävä määrä, jolla Google pystyy tarjoamaan miesten tarvitsemat asiat (porno, pillu, bisse, seksi, huora, jäkis).

Luontainen kirosanojen viljely ja sosiaalisten taitojen puute on kolmas miesten keskimääräistä elinaikaa laskeva tekijä. Kyvyttömyys tulla toimeen toisten miesten kanssa purkautuu yleensä mielivaltaisena teurastuksena (historioitsijat suosivat termiä sota). Naiset onnistuvat välttämään nämä purkaukset, jolloin he pääsevät keskiarvossa jälleen pari vuotta edelle.

Rooli
Miehen rooliin kuuluu paritella mahdollisimman monen naaraan kanssa. Ihmiset kuvittelevat usein, että tämä on helpointa saavuttaa raiskaamalla. He kuitenkin unohtavat kaksi asiaa: 1) edellä sanottu on täysin totta, 2) raiskaus ei ole mikään vitsi, ellei raiskaaminen kohdistu sirkuspelleen, jolloin raiskaaminen on ratkiriemukasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.