IRC-Galleria

Suomi-ilmiö 2008Sunnuntai 10.08.2008 12:34

"Suomi-ilmiö 2008" -konsertti pidettiin 9.8.2008 lauantaina Ratinan stadionilla Tampereella ja esiintyjinä olivat (esiintymisjärjestyksessä) PMMP, Ismo Alanko Teholla, Popeda ja Eppu Normaali.

"Rätinään" olin tietenkin hommannut kenttälippuni jo ajoissa Eppujen takia, sillä tiedossa piti olla tämän vuoden ainoa keikka heiltä.

PMMP:tä tuli vain vähän katsottua ja vaikka en itse oikein kyseisiä mimmejä kuuntelekaan, niin kyllä siellä tuli jalkaakin vähän kompin mukana poljettua ainakin sen "Rusketusraitojen" aikana.

Ismo Alanko Teholla oli aika mielenkiintoinen kokoonpano ja ilmestys. Yhtyeessä ei ole kuin kaksi jäsentä, Alanko itse ja sitten multi-instrumentalisti Teho Majamäki. Biiseistä nyt "Levottomat jalat" jäi mieleen. Ihan jees show.

Popedan keikka olikin aika kovaa meininkiä alusta loppuun. Ensimmäinen kertakin kun Popedan näin livenä ja oli ihan kiva yllätys, että ei se nyt niin paska bändi ole. Ihmettelen näin jälkeenpäin, että miksiköhän en Popedaa ole kuunnellutkaan! Kyllähän muutaman hitin Popedaltakin tunnistin, mutta oli niillä ihan hyvää muutakin materiaalia. Pate mainitsikin kuvattavasta DVD:stä, joten olisikin hienoa jos tämmöinen ilmestyisi niin voisi fiilistellä sitten myöhemminkin, että tulipahan tuollakin oikein paikanpäällä oltua. Hyvä tietenkin olisi minun mielestä, että Eputkin olisi kuvattu...

Tällä kertaa Eppujen keikka jäi todella vaisuksi verrattuna lämmittelijään Popedaan. Eppujen setin aikana, vasta kun Popeda-yhtyeen keulakuva Pate Mustajärvi liittyi mukaan laulamaan muutaman veisun, yleisö antoi isot suosionosoitukset. Muuten Eput vetivätkin, ehkäpä liian hittipainoisen ja tasapaksun, mutta erittäin varman keikan. Noin kahden tunnin verran Eput soittivatkin ja ihan mukavilla biisivalinnoillakin.

Epuilta kuultiin (ei järjestyksessä):

Syvään Päähän (intro)
Suomi-ilmiö
Puhtoinen Lähiöni
Tahdon Sut
Murheellisten Laulujen Maa
Akun Tehdas
Kun Valot Tulevat Vastaan
Näin Kulutan Aikaa
Linnunradan Laidalla
Afrikka, Sarvikuonojen Maa
Kitara, Taivas Ja Tähdet
Tähdenlennon Tiellä
Ei Sankariainesta
Hiljaa Huomiseen
Suolaista Sadetta
Huummetta
20 (60) Vuotta Sikana
Ruba
Ei Säästä Perheen Koiraakaan
Kaikki Häipyy, On Vain Nyt
Baarikärpänen
Tahroja Paperilla
Joka Päivä Ja Joka Ikinen Yö
Vihreän Joen Rannalla (Kauan Sitten)
Urheiluhullu
Pimeyden Tango

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.