IRC-Galleria

Tälläistä tällä kertaa..Tiistai 29.07.2008 04:03

Nonniin vuosipäivä jenkeissä lähenee ja varmaankin aika taas kirjoittaa hiukan kuulumisia ja tapahtumia viime aijoilta.

Kuten kuvista päätellä voi, oli meikäläinen viikon lomalla tuolla toisella rannikolla. Kiitos matkaseurueeseen kuuluvien Kristan ja Emmin =). Reissu meinais mun kohdalta alkaa hiukan huonolla mallilla, lentojen takia. Losiin matkatessa vaihdoin konetta pariin otteeseen ja kaksi ensimmäistä myöhässä hiukan... meinasi siinä pelätä pahinta, mutta onneksi kuitenkin aina kerkesi seuraavaan koneeseen. Reissu siis alkoi CHARLOTTE-WASHINGTON-LAS VEGAS-LOS ANGLES lentokentät.

Ensimmäinen yö nukkutiin losin lentokentällä, eihän siellä mitään nukutuksi saa joten unet jäivät vajaaseen 2h. No seuraava etappi oli päästä jollain keinolla Chinatowniin, jotta saataisiin meidäas Vegas-Grand Canyon reissu käyntiin. Matka kesti jonkun 1,5h metrolla kaikki värilinjat läpikäytyen. Bussissa ainoastaa kiinalaisia ja vain 5 valkoista, joten pienen rotusyrjinnän kynsiin jouduttiin seuraavaksi kolmeksi päiväksi.

Las Vegasista voi sanoa, että uskomaton paikka ja himskatin kuuma. Mittari näytti 44-45C päivällä ja yölläkin lämpötila laski VAIN 37 tienoille. Eihän siellä kuitenkaan kovin paljon nähtävää ole kun on alle 21, mutta kuvia tuli otettua sitäkin enemmän ja elämys kaikein kaikkiaan. Eihän siellä pahemmin muuta olekaan kuin toinen toistaan hienompia hotelleja ja kasinoita, sekä valoja joka paikassa. HEI SE ON VEGAS BABE!! hihi.

Los Angelesista; paljon kauniimpi telkkarissa ja elokuvissa. Todellisuudessa kyseinen paikka ei niin hieno. Saastepilvi kaupungin yllä on yhtä sakea kuin sumupilvi. Välimatkat himskatin pitkiä ja julkinen liikenne ei paras mahdollinen. Mutta on se näkemisen arvoinen ja Hollywood.. nooh.. Yliarvostettu sekin. Mietittiin että mitähän ne julkkikset oikein näkee täällä. Ränsistyneitä rakennuksia yms. Beverly Hills on kyllä tyylikästä asuinaluetta, mutta eipä sielläkään mitään näe korkeiden aitojen takaa. Kyllähän sitä voi sanoa, että tuolla asuu se ja se mutta näet vaan katonrajan.. Universal Studiot oli mahtava paikka ja yksi parhaista päivistä reissun aikana =)

Yhteenveto tähän astisista osavaltiossta ja kaupungeista jossa on käyty:

-Pohjois-Carolina; Charlotte, Ashville, Ashboro
-Etelä-Carolina; Myrte Beach
-New York
-New Jersey
-Pensylvania; Philadelphia (Sorry Emmi unohdin sen sun kaupungin nimen..)
-D.C; Washington
-Arizona; Scotsdale, Phoenix, Flagstaff
-Nevada; Las Vegas
-Kalifornia; Los Angeles

plus voi niitä muitakin kaupunkeja olla, missä on tullut piipahdettua xD

Sekä jalkoja saanut huljutella niin Atlantin valtameressa kuin Tyynessä valtameressä =)

Kiitos ja hei! vielä 6kk..

Projekt revolution keskiviikkona, sitä odotellessa =) LINKIN PARK!!!!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.