IRC-Galleria

tequilastory

tequilastory

arpokaa, happi ei riitä, joka viidennen teistä on heti kuoltava.

vai lujaa paikoillaan.Lauantai 10.08.2013 01:15

oon lähiaikoina ajatellu tulevaisuutta aivan liian suunnitelmallisesti, ottaen huomioon, että yleensä vain kellun päivästä toiseen vailla suurempia päämääriä. nyt on kuitenkin semmonen homma edessä, että aion vihdoin vaihtaa maisemaa, enkä vain asunnon mittakaavassa, vaan suuntana on helsinki. ja tällainen kaupunginvaihdos vaatii vähän suunnitelmallisuutta ja asioiden pohtimista etukäteen. kahden päivän ankaran googlailun jälkeen mulla ei silti oo minkäänlaista ideaa siitä, mitä meen stadiin tekemään ja missä siellä tuun asumaan. ffuuu.

mun muuttosuunnitelmien lisäks jumissa on myös tän kaupungin meiningit tänään. siis niinku mitä vittuu on tällanen perjantai, vieläpä monille viimenen lomaperjantai, eikä kukaan täällä tee mitään? pienenpieni rage. oisinpa festareilla, mut oon köyhä ni en oo.

näköjään tähän aikaan vuodesta jo kymmeneltä illalla tulee pimeetä, jo nyt on kumma. ja masentavaa. ihan vaikka tän kaiken kunniaks popitan musiikkia vähän kovempaa ja otan kaljan ja juon sen tuopista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.