IRC-Galleria

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

[1.] Oot ihana ihminen,pienempänä tuli kaveerattua enemmän sun veljen kanssa mutta onneksi me tutustuttiin sinä yhtenä kesänä paremmin!oli huippua,ja on edelleen aina kun nähdään.haluaisin nähdä sua useammin,ja toivottavasti se on mahdollista vaikka ens syksynä tai ens vuonna.oot melkeen kuin sisko mulle.ja aina ku nähään niin tuntuu että ei oltais koskaan erossa oltukaan =)

[2.] Hei, en mä minnekkään aio kadota,vaikka kaikki ei ehkä oon niin kuin ennen.oot mulle tosi tärkeä,ollaanhan tunnettu koko elämä,oot rakas ja haluaisin sanoa sen sulle useammin.

[3.] tuntuu pahalta nyt miettiä sua,haluaisin jutella sun kanssa enemmän.vaikka tosi tuttuja ollaankin,tuntuu että oon jättäny sut yksin, vaikka susta ei välttämättä tunnu samalle.

[4.] oot mukava ja lämminsydäminen ihminen,sellasia on harvassa,harmi vaan että osaa kunnolla arvostaa sua näin jälkeen päin.

[5.] päivät edessä,kuukaudet ja vuodet edessäpäin,toivottavasti loppu elämä,sinua vain rakastan!

[6.] vittu nää oot säälittävä paska saatana vittu.etsi onnes muualta.väärässä olin sun suhteen.

[7.] kumpa mekin asuttaisiin lähempänä toisiamme, luulen että siitä olisi meille molemmille hyötyä ja iloa!onneksi puhelin on keksitty.

[8.] juttua tulee kun me ollaan vaikka kahestaan,tai kaveriseurassa.ja naurua,sitä ainaki riittää vaikka muillekki asti :D

[9.] voi jumalauta,me ei edes tunneta enää,ei ehkä koskaan ollakaan tunnettu toisiamme,en tiiä ollaanko ees oltu kavereita koskaan,eikä mua haittaa vaikkei tunnetakkaan,mutta vittu muutama sana,onko se niin vaikeaa?!?

[10.] tää on useammalle ihmiselle, kiitos kaikista uusista ja jännittävistä kokemuksista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.