IRC-Galleria

tervapiru

tervapiru

juurtuu vasemmalle

Vallankumousta ja demokratiaaPerjantai 03.10.2008 18:18

Julkisuuteen tulleet epäselvyydet kunnan päätöksenteossa saavat raivon pintaan. Kuinka nykyisellä kunnanjohtajalla on pokkaa puhua itseään koko ajan syvemmälle suohon ja jatkaa silti kuin mitään ei olisi tapahtunut? Epäselvyyksien tutkinnalle on juuri nyt huutava tarve.

Muutenkin kunnan johtamiskulttuuri kaipaa todellakin vallankumousta ja demokratian palauttamista. Kuntavaalit 2008 onkin kulminaatiopiste kunnan historiassa. Lähtevätkö tyytymättömät kuntalaiset sankoin joukoin vaaliuurnille uudistamaan valtuustoa: niitä, jotka viime kädessä tekevät koko kuntaa ja kaikkia kuntalaisia koskevia päätöksiä.

Selvääkin selvempää on, että yrityksemme Nummi-Pusula on kriisissä. Tämän yrityksen johtoon voimme jokainen vaikuttaa, ja sitä kautta saada yrityskulttuuriimme muutosta. Päätöksentekoon on saatava läpinäkyvyyttä, omat lehmät on nostettava pois ojista ja mielellään ne toiset jalat haudastakin. Nuorennusleikkauskaan kun ei valtuustossa olisi pahitteeksi.

Itse olen yritysmaailmassa ollut mukana edunvalvonnassa, nytkin sille taidolle on hyötyä, mutta kansainvälisen pörssiyhtiön etujen sijasta on aika valvoa kaikkien nummipusulalaisten etua.

*aaaaargggh*

Jep, helpotti, hetkeksi.

Ja lopuksi vielä pari vaalikonetta lisää:

Terveydenhuollon vaalikone: http://www.terveydenhuollonvaalikone.fi/
Sosiaalinen vaalikone Facebook-käyttäjille: http://apps.new.facebook.com/sosiaalinenvaalikone/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.