IRC-Galleria

thadu

thadu

Don't hate me cos I'm beautiful

Käikälän Pelti..Keskiviikko 29.08.2007 09:12

Jaahas, se on sitten taas yksi vaihe elämässä tullut tiensä päähän tänään 29.8.2007 kello 5:15 kun luovutin tavarani vuorotyönjohtajalle Ippelle. Hieman vähätellen voin sanoa että vähän haikea mieli siinä tuli. Kuitenkin tämä toistaiseksi tuntuu oikealta ratkaisulta. Tästä nyt vaan reippaasti kohti uutta. Onneksi asiat on hoidettu suht mallikkaasti tässä vuosien varrella, ainakin omasta mielestä että on edes jonkinlainen mahdollisuus palata entiseen jos tämä juttu ei tuota haluttua satoa.
Kiitos vaan kaikesta Peittauslinjan Kuninkaalliselle 3-vuoron käyttömiehille! Simppelin ja joskus todella pitkäveteisen duunivuoron sai kyllä kulumaan todella hienosti miltei joka kerta. Aina yhtä hauska tilanne kun linjapuhelimessa rupeaa raikaamaan Kake Randelin - tilipäivä koittaa, Paulan aikuinen nainen tai joku muu vastaavanlaisia hittejä omaava yhtye. Yhdessä kädessä riittää sormet siihen kun on todella ottanut päähän tulla "ajamaan pölliä".
Voihan se olla että Tallinnan matkalla saatte minun mieleni käännettyä ja alta kuukauden tuhlaajapoika on tyhjätaskuna jo kolkuttelemassa portilla innosta piukeena kuin ilmapallo takasin kahvoihin kiinni.
Muuten nähdään taas ensi keväänä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.